GetLucky - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

GetLucky er ikke en applikation, som du skal beholde på din computer. Nye undersøgelser har afsløret, at programmet skal kategoriseres som adware, for når det først er inde i systemet, vil det oversvømme dine browsere med diverse annoncer.

Programmet er ikke i sig selv særlig farligt, så længe du ikke klikker på nogle af de annoncer, der vises af GetLucky. Men det kan dog være svært at undgå, idet annoncerne fylder næsten hele skærmen, så du kan komme til det ved et uheld. Det er grunden til, at vi råder dig til at fjerne GetLucky fra din computer.

Hvis du gerne vil gøre det hurtigt og uden besvær, anbefaler vi, at du anskaffer dig et pålideligt anti-malware program og scanner din computer med det. Du kan f. eks anvende Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes til denne opgave. Et af disse programmer vil kunne finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke og vil samtidig beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også fjerne GetLucky manuelt. Denne proces kan være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin GetLucky manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du formår at fuldføre alle punkter korrekt, vil du være i stand til selv at fjerne GetLucky.

Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om GetLucky. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om GetLucky adware

GetLucky er et adwareprogram – hvilket betyder, at når det først er inde i systemet, vil det fylde dine webbrowsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser.

Vi kan ikke råde dig til at klikke på nogen af de annoncer, der vises af GetLucky (selvom de virker ret tillokkende), for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan således blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved GetLucky er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, eller endog din IP adresse og e-mailadresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data og bliver dermed mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med GetLucky, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne.

Således distribueres GetLucky adware

GetLucky distribueres ved at være bundtet med andre gratis applikationer, som kan downloades fra tvivlsomme websider – derfor skal du være ekstremt forsigtig med, hvad du downloader.

Hvis du gerne vil beskytte din computer mod infektioner af denne slags, skal du altid have en sikkerhedskopi af de vigtigste filer på den eksterne harddisk, beskytte din computer med et troværdigt anti-malware program samt være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware. Hvis det imidlertid er for sent og din computer allerede er inficeret med GetLucky, råder vi dig til at fjerne det hurtigst muligt.Automatiske fjernelsesværktøjer til GetLucky

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom GetLucky, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af GetLucky Ads

Sådan fjernes GetLucky ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom GetLucky installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til GetLucky
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af GetLucky fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med GetLucky samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GetLucky, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse GetLucky fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner GetLucky. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af GetLucky eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GetLucky, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse GetLucky fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med GetLucky samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GetLucky, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man GetLucky fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse GetLucky fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på GetLucky. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GetLucky, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel GetLucky fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 3, 2015 09:38, november 3, 2015 09:38
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *