Gogletab.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Hvis vi ikke vidste bedre, ville vi sikkert gå ud fra, at Gogletab.com på en eller anden måde er tilknyttet det velkendte Google-søgesystem. Det ser bare ud til, at udviklerne var lidt distræte og glemte at tilføje et ekstra ”o”. Men vi er ikke så godtroende, at vi kun skuer hunden på hårene. Det er tydeligt, at Gogletab.com har mange ligheder med det førnævnte, velkendte domæne, og det er ikke helt tilfældigt. Svindlere udvikler med vilje browser hijackere på sådan en måde, at de nemt kan blive forvekslet med andre lovlige søgemaskiner. Gogletab.com leverer dog ikke sit eget omfattende søgenetværk, men får Google til at gøre alt arbejdet. Alligevel testede vi de originale Google-resultater med dem, som leveres via Gogletab.com browser hijacker. Vi bemærkede, at selvom de var opbygget på samme måde, så havde Gogletab.com indlemmet tvivlsomme links, som Google havde udeladt.

Om Gogletab.com virus

Gogletab.com er en browser hijacker, der er sendt af hackere for at give ofrene problemer og tjene penge. Sikkerhedsforskere bemærker også, at denne Gogletab.com virus spredes som et potentielt uønsket program (PUP) og irriterer folk med sine overraskende generende handlinger. Inficerede enheder vil ikke fungere, som de plejer, og den ellers så hurtige navigation fra den ene webside til den anden kan tage sin tid som følge af en langsom internetforbindelse. Gogletab.com virus laver om på dine browserindstillinger, så den kommer til at stå i centrum. Og i den situation kan selv de mest modvillige brugere føle sig nødsaget til at bruge programmets søgefelt til deres søgninger. Det kan vi imidlertid ikke anbefale.

Gogletab.com virus opfører sig også som en omdirigerende virus. Brugerne kan midt i deres søgning blive omdirigeret til uetiske domæner, der så nemt som ingenting kan inficere computersystemet med ondsindede programmer og virusser. Annoncerne vil nok være det mest irriterende element ved denne Gogletab.com browser hijacker, for de kan når som helst dukke op foran dine aktive browservinduer. Jo længere tid du finder dig i denne browser hijacker, jo mere påtrængende vil dens aktivitet som regel blive. Det har nok noget at gøre med, at Gogletab.com hemmeligt kan installere ekstra PUP’er eller endda langt farligere programmer.

Således distribueres Gogletab.com virus

Hvis Gogletab.com virus har ændret dine præferencer, skyldes det nok, at den er trængt ind i dit computersystem ved hjælp af en hemmelig teknik. Programmet kan blive en byrde for en lang række af de mest brugte browsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Edge. Men browser hijackere er som regel ikke kræsne og kan også nøjes med andre applikationer. Det er grunden til, at man slet ikke kan vide sig sikker med den slags pestilenser. Men der findes en ganske nem metode til at blive fri for PUP’er. Freeware- og sharewareprogrammer er bundtet med applikationer, som på den ene eller anden måde kan være potentielt skadelige. Avancerede/brugerdefinerede indstillinger er lavet for at kunne hjælpe og give brugerne et mere detaljeret indblik i det software, der er ved at blive installeret. Og eftersom programmer ofte medbringer valgfrie applikationer, er det godt at kunne fravælge dem, så de ikke bliver overført til din computer.

Reimage, SpyHunter og Malwarebytes er udmærket i stand til at fjerne PUP’er såsom Gogletab.com browser hijacker. Det er ingen nyhed, at computersystemet bør være beskyttet af et antivirusprogram, så hvorfor ikke vælge et af de ovenfornævnte. Disse scannere er effektive, pålidelige og kan give dig den følelse af sikkerhed, som du længes efter. Hvis du imidlertid kun har lyst til at fjerne Gogletab.com virus, kan du følge vores vejledning med henblik på et manuelt alternativ.Automatiske fjernelsesværktøjer til Gogletab.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Gogletab.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Gogletab.com virus

Sådan fjernes Gogletab.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Gogletab.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Gogletab.com virus og relaterede parasitter såsom Search.easyinterestsaccess.com virus , SearchPrivacy.co virus , Searchtabnew.com virus , Premiumsearchweb.com Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Gogletab.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Gogletab.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gogletab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Gogletab.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Gogletab.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gogletab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Gogletab.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Gogletab.com virus fra listen.
Sådan fjernes Gogletab.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Gogletab.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gogletab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Gogletab.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Gogletab.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Gogletab.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gogletab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Gogletab.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 2, 2016 07:27, december 2, 2016 07:27
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *