Gooosrvs.net - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Gooosrvs.net kategoriseres som en browser hijacker, hvilket betyder, at når den først er inde på din computer, vil den ændre indstillingerne i dine browsere. Så hvis du har bemærket, at Gooosrvs.net har foretaget nogle ændringer i dine browsere, men du ved ikke, hvordan du skal håndtere problemet, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner den enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser som Gooosrvs.net, så foreslår vi, at du vælger den automatiske metode, for den er meget nemmere og mere tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og køre en fuld scanning af alle filer på din harddisk. Det vil automatisk finde og fjerne Gooosrvs.net. Et anti-malwareprogram kan imidlertid ikke ændre indstillingerne i browserne, så det er du selv nødt til at gøre. Åbn indstillingerne i browseren og udskift både startside og standard søgemaskine med www.google.com, www.yahoo.com eller en anden lovlige webside, som du foretrækker.

Hvis du hellere vil fjerne Gooosrvs.net manuelt, kan du i slutningen af artiklen finde vores trin-for-trin Gooosrvs.net manuelle fjernelsesvejledning, som vi har udviklet for at hjælpe dig gennem denne vanskelige fjernelsesproces. Udfør alle punkter korrekt og du skulle være i stand til at fjerne Gooosrvs.net selv.

Skulle du støde på problemer i løbet at fjernelsen eller har du måske nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Gooosrvs.net og dets specielle funktioner.

Om Gooosrvs.net browser hijacker

Denne browser hijacker ligner alle andre virusser af denne type. Den foregiver at være en lovlig søgemaskine, men sådan forholder det sig ikke. Hvis du benytter Gooosrvs.net til dine søgninger, vil du modtage en masse sponsorerede resultater, som ikke har relevans for dine søgeforespørgsler, og du vil på den måde kun spilde din tid. Desuden kan de sponsorerede links lede dig hen til farlige websider, så vi kan ikke råde dig til at klikke på nogen af dem.

Hvis du kommer til at klikke på et sponsoreret link fra Gooosrvs.net, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Gooosrvs.net er som et reklamenetværk for it-kriminelle. Eftersom de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, anvender de adware som dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så hvis du beholder Gooosrvs.net på din computer, vil diverse hackere og svindlere være i stand til at nå dig direkte i dine browsere hver eneste dag, og det er ret farligt.

Således distribueres Gooosrvs.net browser hijacker

Gooosrvs.net kan tilføjes dine browsere, når du downloader og installerer et freewareprogram fra en upålidelig webside. Det vil med andre ord sige, at når du downloader og installerer en gratis PDF generator eller download manager, er der risiko for, at Gooosrvs.net vil blive downloadet og installeret ved siden af. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og din computer skal altid være beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Gooosrvs.net

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Gooosrvs.net, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Gooosrvs.net

Sådan fjernes Gooosrvs.net ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Gooosrvs.net installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Gooosrvs.net
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Gooosrvs.net fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Gooosrvs.net fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gooosrvs.net, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Gooosrvs.net fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Gooosrvs.net og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gooosrvs.net, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Gooosrvs.net virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Gooosrvs.net fra listen.
Sådan fjernes Gooosrvs.net fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Gooosrvs.net samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gooosrvs.net, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Gooosrvs.net fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Gooosrvs.net fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Gooosrvs.netog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gooosrvs.net, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Gooosrvs.net skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 1, 2016 07:46, november 1, 2016 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *