GraphiteCommand - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

GraphiteCommand virker tilsyneladende som et nyttigt og gratis værktøj, men du skal ikke falde for det synsbedrag. Nye undersøgelser er kommet frem til, at denne applikation officielt skal opføres som adware. Det betyder, at når programmet først er installeret, vil det oversvømme dine browsere med alle mulige slags annoncer.

Programmet ikke er særlig farligt, så længe du ikke klikker på nogle af de annoncer, der vises af GraphiteCommand, men det kan imidlertid være svært at undgå, for annoncerne fylder næsten hele skærmen, så du kan nemt komme til at trykke på dem ved en fejltagelse.

Du kan fjerne virus ligesom GraphiteCommand enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne den slags virusser, anbefaler vi, at du vælger den automatiske fremgangsmåde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og køre en fuld systemscanning med det. Det skulle automatisk finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du gerne vil slippe af med GraphiteCommand manuelt, er der flere punkter du er nødt til at fuldføre. Det kan være en kompliceret proces, så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin GraphiteCommand manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne GraphiteCommand ved egen hånd.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om denne virus og dens funktioner.

Om GraphiteCommand adware

Som vi nævnte ovenfor, er GraphiteCommand opført som adware og efter installation vil det derfor vise diverse annoncer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes åbnes en ny fane eller et vindue indeholdende en annonce i din browser.

Annoncerne, der vises af GraphiteCommand, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de vil tilbyde dig at købe nogle særlige varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er falske, og de er kun ude på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af de annoncer.

Hvis du skulle komme til at klikke på en af de annoncer, der vises af GraphiteCommand, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

GraphiteCommand er som et reklamenetværk for it-kriminelle. De har nemlig ikke adgang til de lovlige reklamenetværk, så derfor anvender de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Så hvis du beholder GraphiteCommand på din computer, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din browser hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres GraphiteCommand adware

GraphiteCommand kan inficere din computer, når du installerer noget freeware fra internettet. Derfor skal du altid være yderst opmærksom på installationen af freeware, og det er et must, at din computer er beskyttet med et pålideligt anti-malware program.

Du skal også undgå tvivlsomme hjemmesider, for de er den mest almindelige årsag til forskellige infektioner.Automatiske fjernelsesværktøjer til GraphiteCommand

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom GraphiteCommand, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af GraphiteCommand Ads

Sådan fjernes GraphiteCommand ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom GraphiteCommand installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til GraphiteCommand
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af GraphiteCommand fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med GraphiteCommand samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GraphiteCommand, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse GraphiteCommand fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner GraphiteCommand. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af GraphiteCommand eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GraphiteCommand, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse GraphiteCommand fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med GraphiteCommand samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GraphiteCommand, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man GraphiteCommand fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde GraphiteCommand være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse GraphiteCommand fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på GraphiteCommand. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GraphiteCommand, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel GraphiteCommand fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 9, 2015 09:50, september 9, 2015 09:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *