GRIDMonetize Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

GRIDMonetize Ads er en reklame platform, der bruges til svigefulde marketingkampagner. Den viser talrige annoncer og prøver at omdirigere computerbrugere til forskellige kommercielle hjemmesider. Programmet bliver installeret i en PC sammen med forskelligt freeware fra internettet. Det følger med gratis musik- eller videoafspillere, download managers, PDF creators, osv. Den slags udspekuleret infiltration er ikke ret fair, selvom brugere kan undgå det.

Du er nødt til at være mere forsigtig med, hvad du henter fra internettet og være mere opmærksom på installationsprocessen ved dit freeware. Du skal altid vælge en Brugerdefineret installation, som du nøje følger, og du skal ikke tillade tilføjelsen af noget mistænkeligt, der følger med. Du skal huske på, at en masse af den slags ekstra applikationer, der følger med hovedsoftwaren, er indstillet til at blive installeret som standard. Læs ligeledes Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads.

Hvis du allerede har bemærket talrige GRIDMonetize Ads, mens du søger på internettet, er dit system allerede ramt. Denne adware kan kompromittere Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Vær opmærksom på, at GRIDMonetize Ads kan indeholde links til ondsindede hjemmesider, og hvis du klikker på dem, kan din computer blive inficeret. En masse adware overvåger ligeledes dine søgevaner og kan få adgang til din søgehistorik såvel som al data, du har indtastet, når du logger ind på visse sider. Det kan påvirke dit privatliv og sikkerheden af dine følsomme oplysninger.

Fjern GRIDMonetize Ads lige så snart de begynder at forstyrre dit arbejde på internettet. Hvis du ønsker at gøre det automatisk, så brug et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. For at gøre det manuelt, skal du følge vejledningen herunder.

Speciel Guide til fjernelse af GRIDMonetize

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne GRIDMonetizes hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter GRIDMonetize og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af GRIDMonetize Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til GRIDMonetize og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af GRIDMonetize Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til GRIDMonetize og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af GRIDMonetize Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner GRIDMonetize. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til GRIDMonetize Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom GRIDMonetize Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 21, 2014 07:46, august 21, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *