Groovorio.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Groovorio.com virus er en browser hijacker/kaprer, der er designet af cyberkriminelle, og som kan påvirke Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det din startside og standard søgeudbyder til Groovorio.com. Da det bliver tilføjet uden brugerens tilladelse, er denne applikation klassificeret som en potentiel uønsket én. Groovorio.com virus bliver normalt installeret sammen med gratis programmer fra internettet, såsom musik- eller videoafspillere. Disse værktøjer oplyser ikke klart om ændring af dine browserindstillinger, og de fleste brugere lægger først mærke til ændringerne efter infiltrationen er sket.

Groovorio.com ligner de fleste andre søgesider. Hvis du imidlertid foretager en søgning med den, vil du desværre se, at dine søgeresultater er baseret på sponsorerede hjemmesider. Det beviser blot, at programmet søger at reklamere for særlige sider og øge deres trafik. Du bør være opmærksom på, at Groovorio.com virus også kan tilføje talrige links til skadelige hjemmesider, og hvis du klikker på dem, kan dit system blive inficeret.

Hvis du har bemærket disse ændringer i dine browserindstillinger, er du nødt til at fjerne Groovorio.com virus hurtigst muligt. Husk, at du aldrig skal benytte nogen som helst ukendt søgeudbyder, især hvis den er blevet indstillet som din startside uden dit samtykke. Du kan dog undgå Groovorio.com virus ved at være mere forsigtig, når du downloader programmer fra internettet, og så skal du aldrig gå med til at ændre din startside eller tilføje ekstra programmer, som du ikke kender.

For at fjerne Groovorio.com virus, skal du gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallere alt derfra, der har relation til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillinger, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

En særlig guide til fjernelse af Groovorio.com virus

Sådan fjernes Groovorio.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Groovorio.com fra listen.

Sådan fjernes Groovorio.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Groovorio.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Groovorio.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Groovorio.com siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet Groovorio.com delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Groovorio.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Groovorio.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Groovorio.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 22, 2014 14:46, september 22, 2014 14:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *