Hades - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Hades er et adwareprogram, der trænger ind i computere uden brugernes tilladelse, hvorefter det begynder at vise forskellige annoncer i deres browsere. Det er nemt at lægge mærke til, for hvis din computer er inficeret med Hades, vil du kunne se diverse annoncer med slogans, såsom ”Ads by Hades” eller ”Brought to you by Hades”. Så hvis du har opdaget denne forekomst i en af dine browsere, er du nødt til at gøre noget ved sagen.

Det er ikke særligt svært at fjerne adware fra din computer. Men det er nødvendigt, fordi det kan infiltrere andre virusser i dit system, hvilke kan forårsage en masse skade. Det kræver en særlig ekspertise at fjerne Hades manuelt, så hvis du derfor ikke er klar over, hvordan du skal gøre det, anbefaler vi, at du benytter en automatisk metode. Du behøver blot at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes. Derefter skal du scanne alle de gemte filer i din harddisk og programmet vil finde og fjerne virussen automatisk. Du kan også benytte andre anti-malware applikationer efter eget valg.

Men hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade et ekstra anti-malware software, kan du også fjerne Hades manuelt (også selvom du ikke har den nødvendige erfaring). For at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin Hades manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot udføre alle punkter som angivet, og du skulle således være i stand til at fjerne denne infektion af dig selv. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Du kan få yderligere information om de specielle funktioner ved Hades, hvis du læser videre i artiklen.

Om Hades adware

Hades er adware, så hvis din computer er inficeret med det, vil du kunne se tonsvis af annoncer i alle dine browsere. Annoncerne virker ret tillokkende, fordi Hades indsamler forskellige oplysninger om dig (søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, eller din IP adresse og e-mail adresser). Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data, hvilket er grunden til, at de er så relevante for dig. På den måde stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne, og det er netop det vigtigste formål med Hades. Udviklerne af dette adware bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne.

Hades har tilknytning til diverse tredjeparter, som ofte viser sig at være forskellige it kriminelle, såsom hackere eller scammere. Så hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Hades, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører omtalte it kriminelle. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive fuppet og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på de sider.

Annoncer, der vises af Hades, kan dukke op i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. En ny fane eller et vindue med en annonce kan ligeledes blive åbnet i din browser.

Således distribueres Hades adware

Hades spredes ved hjælp af en ondsindet metode kaldet bundtning. Så når du f. eks downloader og installerer en gratis applikation fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at Hades vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” uden først at læse al information), og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. Du vil således være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage de nødvendige ændringer. Hvis din computer allerede er inficeret med Hades eller andet adware, skal du ikke vente for længe, men omgående fjerne det, før det forårsager yderligere skade.Automatiske fjernelsesværktøjer til Hades

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hades, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Hades adware

Sådan fjernes Hades ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Hades installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Hades
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Hades fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Hades samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hades, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Hades fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Hades. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Hades eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hades, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Hades fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Hades samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hades, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Hades fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Hades være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Hades fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Hades. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hades, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Hades fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 11, 2015 13:23, juli 11, 2015 13:23
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *