Helpforhelp.xyz Pop-up - Hvordan Fjernes Det?

 

Helpforhelp.xyz er kort sagt teknisk support-svindel. Telefonnummeret er +1 855-777-4773 og sigter efter computerbrugere med Windows. Selvom svindlerne bag dette fupnummer foregiver at være Microsoft-autoriserede teknikere, er Helpforhelp.xyz ifølge Googles Beskyttet Søgning et usikkert domæne. Dette svindelnummer i form af teknisk support dukker op som BSoD (Blue Screen of Death eller Den blå skærm) med en popup-meddelelse.

Måden Helpforhelp.xyz arbejder på

Når din computer er blevet inficeret med den Helpforhelp.xyz ondsindede popup, vil du bemærke det med det samme. Du vil modtage to falske sikkerhedsadvarsler, som vises på forskellige måder. Én vil være skrevet på BSoD-skærmen, den anden vil tage form som et popup-vindue. BSoD-skærmen vil vise følgende meddelelse:

Windows Defender siger/ Kunde, dit system er stødt på mulig mistænkelig aktivitet. Ring venligst til det gratis nummer forneden, så du kan få en Microsoft-autoriseret tekniker til at hjælpe dig med at løse problemet: +1 855-777-4773 For en sikkerheds skyld skal du ikke åbne internetbrowseren, så du kan undgå beskadigelse af data i registreringsdatabasen i dit operativsystem. Kontakt venligst supporten på den gratis hjælpelinje +1 855-777-4773 DU SKAL IKKE SLUKKE ELLER GENSTARTE DIN COMPUTER, GØR DU DET, KAN DET FØRE TIL TAB AF DATA, MULIGT SVIGT I DIT OPERATIVSYSTEM SAMT POTENTIEL IKKE-BOOTBAR SITUATION, SOM KAN ENDE MED TAB AF DATA. KONTAKT MICROSOFT AUTORISEREDE TEKNIKERE FOR AT LØSE PROBLEMET PÅ TELEFONNUMMER (GRATIS) – +1 855-777-4773 Gratis Hjælpelinje: +1 855-777-4773 Kunde, dit system er stødt på mulig mistænkelig aktivitet. Ring venligst til det gratis nummer forneden, så du kan få en Microsoft-autoriseret tekniker til at hjælpe dig med at løse problemet: +1 855-777-4773

Den anden popup-meddelelse indeholder følgende tekst:

Windows fandt en mulig trussel på din computer. Windows Security Essential var ikke i stand til at blokere virus. Windows fandt en mulig trussel, der kan kompromittere dine fortrolige oplysninger eller skade din computer. Fejlkode: 0x8024402c, windows kunne ikke installere definitionsopdateringer. For yderligere information og support kontakt venligst SUPPORT: 1-855-777-4773

Udover den synlige fremstilling af det falske sikkerhedsbrud, vil du også modtage en lydmeddelelse:

Dit system er blevet inficeret med spyware. Denne virus sender dine kreditkortoplysninger, Facebook log ind og personlige e-mails til fjerne hackere. Ring til os omgående på det medfølgende, gratis telefonnummer, så vores support-teknikere kan lede dig gennem fjernelsesprocessen over telefonen. Hvis du lukker denne side, inden du ringer til os, vil vi være tvunget til at inaktivere din computer for at forhindre yderligere skade i vores netværk. Fejlkode 268d3

Som du kan se ud i de ovenstående meddelelser fra Helpforhelp.xyz programmet, kommer de ikke med nogen information vedrørende it-truslerne, som de tilsyneladende har fundet. De nævner dem ikke engang, ikke så meget som deres navne. Det er meget usandsynligt, at den rigtige tekniske support fra Microsoft ville vise dig en lydmeddelelse som advarsel, og det er heller ikke sandsynligt, at sikkerhedsmeddelelserne fra Microsoft ville indeholde så vage forklaringer. Desuden vil begyndelsesbogstavet i Windows aldrig blive skrevet med lille bogstav. Og titlen på antivirusprogrammet fra Microsoft, Windows Security Essentials, er stavet forkert.

Hvis brugeren bliver narret og ringer til den falske supportlinje, kan svindlerne i den anden ende af røret bede om fjernadgang til ofrets computer. Det kan få fatale konsekvenser, eftersom it-svindlerne bag Helpforhelp.xyz app’en får fuld kontrol over enheden og kan udføre forskellige funktioner på den kompromitterede enhed. Disse kan omfatte ødelæggelse af data, udsivning af data, identitetstyveri osv. Selv hvis disse ulovlige aktiviteter ikke forekommer, kan du være sikker på, at du vil få en kæmpe regning på et falsk sikkerhedssoftware eller for den tekniske support.

Hvordan gik det til, at din computer kom ud for en falsk BSoD?

På trods af at Helpforhelp.xyz er teknisk support-svindel, så kan den også kategoriseres som en form for adware, nemlig en popup, fordi den reklamerer for tvivlsomt sikkerhedssoftware og tjenester. Det kan derfor være tilfældet, at dette popup-adware stammer fra en anden adwareinfektion, som allerede har inficeret din computer, inden Helpforhelp.xyz blev aktiveret. Dette svindelnummer kan også være blevet opsat på din pc som en del af en gratis softwarepakke, hvis du foretrækker Standardindstillinger fremfor Avanceret indstilling, når du installerer programmer. Den slags PUP’er (potentielt uønskede programmer) kan også være indlemmet på forskellige websider og i annoncer, som desværre ikke kan beskrives nærmere.

Hvordan fjerner man Helpforhelp.xyz fra enheden?

Download et professionelt anti-spyware værktøj, såsom Reimage, Spyhunter eller Hitman, som kan fjerne Helpforhelp.xyz popup fra dit computersystem fuldstændigt. Disse anti-malwareprogrammer er også i stand til at slette alle andre adwareprogrammer og alle former for malware, som befinder sig i systemet. Denne svindel-popup kan også fjernes manuelt ved hjælp af punkterne beskrevet forneden.Automatiske fjernelsesværktøjer til Helpforhelp.xyz Pop-up

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Helpforhelp.xyz Pop-up, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Helpforhelp.xyz Pop-up ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Helpforhelp.xyz Pop-up installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Helpforhelp.xyz Pop-up og relaterede parasitter såsom Immediate-support virus , Yoursystemstatus.com popup , Systweak Support Dock , Systemtest247.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Helpforhelp.xyz Pop-up fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Helpforhelp.xyz Pop-up samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpforhelp.xyz Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Helpforhelp.xyz Pop-up fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Helpforhelp.xyz Pop-up. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Helpforhelp.xyz Pop-up eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpforhelp.xyz Pop-up, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Helpforhelp.xyz Pop-up fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Helpforhelp.xyz Pop-up samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpforhelp.xyz Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Helpforhelp.xyz Pop-up fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Helpforhelp.xyz Pop-up være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Helpforhelp.xyz Pop-up fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Helpforhelp.xyz Pop-up. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpforhelp.xyz Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
oktober 30, 2016 07:20, oktober 30, 2016 07:20
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *