Helpline-12.xyz - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Helpline-12.xyz er en aggressiv browser hijacker virus, som du helst skal undgå. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med den, skal du ikke vente, men omgående gøre noget ved det. Du kan fjerne Helpline-12.xyz på to populære, praktiske måder, nemlig enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du ikke har nogen erfaring med at fjerne virusser som Helpline-12.xyz, så foreslår vi, at du gør det automatisk. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det skulle automatisk kunne finde og fjerne Helpline-12.xyz på kun få øjeblikke. Det vil også beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Men hvis du af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malwareprogram, kan du som sagt også slippe af med Helpline-12.xyz manuelt. Denne proces virker måske en anelse kompliceret, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin Helpline-12.xyz manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal bare gøre dit bedste for at fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Helpline-12.xyz selv.

Skulle du støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen af denne virus, er du velkommen til at spørge os om hjælp i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Hvis du gerne vil vide mere om de specifikke træk ved Helpline-12.xyz, skal du blot læse videre.

Om Helpline-12.xyz browser hijacker

Helpline-12.xyz foregiver at være et pålideligt værktøj, der kan beskytte din Windows OS mod forskelligt malware. Det er som et online anti-malware værktøj. Men dette værktøj er falsk og kan give dig problemer med it-sikkerheden. Hvis du besøger deres webside på www.Helpline-12.xyz, dukker der en advarsel op. Den ser således ud:

Din computer er blokeret.

Ring til os med det samme på: +1-844-386-5092

Du skal ikke ignorere denne vigtige advarsel.

Hvis du lukker denne side, vil adgangen til din computer blive deaktiveret for at forhindre yderligere skade på vores netværk.

Din computer har advaret os om, at den er blevet inficeret med en virus og spyware. De følgende oplysninger bliver stjålet…

Log ind til Facebook

Kreditkortoplysninger

Log ind til e-mailkonto

Lagrede billeder på denne computer

Du skal kontakte os, så vores teknikere kan hjælpe dig gennem fjernelsesprocessen over telefonen. Ring til os inden for de næste 5 minutter, så du ikke får deaktiveret din computer.

Gratis opkald: +1-844-386-5092

Det er helt klart svindel, så du skal ikke tro på, at din computer er inficeret med forskelligt malware. De it-kriminelle prøver på at få dig til at ringe på det telefonnummer, og det kan vi ikke råde dig til at gøre. Hvis du gør det, kan du blive udsat for svindel.

Helpline-12.xyz kan inficere din computer og foretage nogle ændringer i webbrowserne uden at få din tilladelse til det. Så hver gang du åbner din webbrowser, vil denne forstyrrende meddelelse komme frem i stedet for din normale startside.

Helpline-12.xyz fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Microsoft Edge. Det er vigtigt, at du fjerner virussen ikke kun fra din computer, men også fra dine webbrowsere. Kun på den måde vil din computer være fuldstændig renset.

Hvis du gerne vil undgå en lignende situation fremover, skal din computer altid være beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram. Det er også bedst, hvis du undgår at besøge websider med et tvivlsomt ry.Automatiske fjernelsesværktøjer til Helpline-12.xyz

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Helpline-12.xyz, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Helpline-12.xyz virus

Sådan fjernes Helpline-12.xyz ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Helpline-12.xyz installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Helpline-12.xyz og relaterede parasitter såsom FindWide , Zwinky Toolbar , Monstermarketplace Redirect Virus , Genieo Search .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Helpline-12.xyz fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Helpline-12.xyz fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpline-12.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Helpline-12.xyz fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Helpline-12.xyz og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpline-12.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Helpline-12.xyz virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Helpline-12.xyz fra listen.
Sådan fjernes Helpline-12.xyz fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Helpline-12.xyz samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpline-12.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Helpline-12.xyz fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Helpline-12.xyz være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Helpline-12.xyz fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Helpline-12.xyzog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Helpline-12.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Helpline-12.xyz fjernelse

 
Processer:
 

Helpline-12.xyz skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 30, 2017 08:21, januar 30, 2017 08:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *