Hotstartsearch.com - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Hotstartsearch.com er en browser hijacker (kaprer), der ændrer dine browserindstillinger og forårsager mange ulemper på din computer. Programmet infiltreres computere sammen med gratis applikationer. Af den grund skal du være meget forsigtig, når du installerer noget som helst fra Internettet på din computer. Du kan nemt undgå programmer som Hotstartsearch.com, hvis du er opmærksom på hvert eneste installationstrin. Et af dem tilbyder dig at tilføje ekstra programmer. Du skal fravælge enhver ukendt applikation, ellers vil de blive downloadet/hentet automatisk.

Hvis Hotstartsearch.com allerede er i din computer, er hovedsymptomerne på dens tilstedeværelse følgende. For det første vil din startside og standardsøgeudbyder blive erstattet af dens egen webside. Derefter vil du ret ofte opleve omdirigeringer til ukendte websider. Dine søgeresultater vil også blive ændret. Hotstartsearch.com viser mange annoncer og kommercielle websider, idet den forventer at skabe større trafik. Endnu en ting, der ikke er så let at bemærke er, at programmet indsamler din søgehistorie og sender disse data til den fjerne server. Senere hen kan denne information sælges til tredje parter, der bruger den til at vise målrettede annoncer.

Hotstartsearch.com er ikke skadelig, alligevel er den så afgjort generende. Den komplicerer i høj grad dit arbejde på computeren og kan endda føre til inficering med alvorlig malware for det tilfælde, at du bliver omdirigeret til nogle farlige websider, ved klik på inficerede links. Fjern Hotstartsearch.com fra dit system ligeså snart du bemærker den på din computer. Gå til Start -> Kontrolpanel, klik på ”Afinstallér Program” i Programområdet. Se efter alle komponenter relaterede til Hotstartsearch.com på en programliste og afinstallér dem. Alt efter hvilken browser du bruger, følg instrukserne herunder:

For IE:

 1. Åbn IE og gå til ”Værktøjslinjer” → ”Håndtér Add-ons”.
 2. Vælg ”Værktøjslinjer og Ekstensions” og afinstallér alt, der har relation til Hotstartsearch.com fra listen.
 3. Vælg ”Søgeudbydere” → vælg den søgemaskine, du brugte før og gør den til din standardsøgeudbyder. Vælg tillige ”Websøgning”, klik på ”Inaktivér forslag”, for at inaktivere det.
 4. Gå til ”Værktøjsliner” → ”Internet valgmuligheder” og vælg ”Generelt” fanen. Klik på ”Brug standard” eller indtast dit eget websidenavn, google.com eller andet. Klik til sidst ”OK”, for at gemme ændringerne.

For Mozilla Firefox:

 1. Åbn Mozilla Firefox, gå til ”Værktøjslinjer” → ”Add-ons”.
 2. Vælg ”Ekstensions” → Hotstartsearch.com og klik på ”Afinstallér”.
 3. Gå til ”Værktøjslinjer” → ”Valgmuligheder”. Nulstil til sidst starthjemmesiden eller udskift den til google.com

For Google Chrome:

 1. ● Klik på ikonet ” Brugerdefinér og kontrollér Google Chrome”, vælg ”Valgmuligheder”.
 2. ● Vælg ”Basale Valgmuligheder” og udskift Google Chromes hjemmeside med google.com eller enhver anden browser og klik derefter på ” Håndtér søgemaskine..” knappen.
 3. ● Vælg ”Google” og gør den til din standardsøgemaskine.

Det anbefales også, at du skanner din computer ved at bruge et velkendt antispyware program, for eksempel Spyhunter. Glem ikke at opgradere det til dets seneste version, for at garantere, at alle trusler vil er væk.

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Hotstartsearch.com siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet Hotstartsearch.com delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Hotstartsearch.com

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hotstartsearch.com, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Hotstartsearch.com skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 21, 2014 21:04, juli 26, 2017 18:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *