Hotweb360.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Stresser du over Hotweb360.com søgeplatform? Browser hijackere har den frækhed at blande sig i dine tilpassede browserindstillinger, idet de slår sig ned i præferencerne. Skadelige søgeplatforme vil i den grad klistre sig til din browser, og nægter at slippe den af syne. Hvis du ikke har indstillet dine præferencer til velkendte domæner, kan det godt være, at du ikke oplever de samme ulemper, som andre computerbrugere gør. Men adressen Hotweb360.com bør dog alligevel rejse nogle spørgsmål: hvor kommer den fra? Hvorfor kaldes den for HotWeb? Og din mistanke skal ikke stoppe dér. Er der blevet pillet ved din søgning på sådan en måde, at du ikke længere kan nyde den fuldt ud? Hotweb360.com virus kan være skyld i denne ulempe. Browsere, der er under kraftig indflydelse af hijackere, vil øge mængden af annoncer, som de tillader at blive vist på din skærm. Den slags materiale fremmes af Hotweb360.com virus, som har til hensigt at tjene penge på pay-per-click ordninger. Og desværre for brugerne kan forskellige former for annoncer være en del af et større formål: at distribuere potentielt uønskede programmer og forskellige malware-trusler.

Hotweb360.com virus udsætter din sikkerhed for fare

Ved du meget lidt eller overhovedet ingenting om browser hijackere og malware virusser? Vi er her for at kaste lidt lys over disse infektioner, for her i det 21. århundrede er det vigtig, at man er fortrolig med den slags koncepter. Nu, hvor it-verdenen og den virkelige verden lever side om side, og nogle gange endda ramler sammen, er det vigtigt, at du værner om din sikkerhed, ligesom du gerne vil undgå at blive ramt af en bil og blive bestjålet af en tyv. I dette tilfælde efterligner Hotweb360.com virus et pålideligt søgeværktøj, selvom det er fuldstændigt ubrugeligt. Det mest upraktiske er, at Hotweb360.com søgeplatformen desperat har brug for Google til at producere en eller anden form for resultat, eftersom den ikke har sin egen søgemekanisme til at frembringe resultater til de indtastede søgeforespørgsler. Hvis du ikke har lyst til konstant at få søgeresultater, som Hotweb360.com virus’ partnere har pillet ved, så skal du fjerne denne hijacker, lige så snart du opdager den på din computer.

Hotweb360.com virus mangler nogle virkelige vigtige elementer: en fortrolighedspolitik og en slutbrugerlicensaftale. Du skal ikke anvende applikationer, som ikke besidder den slags dokumenter, for du vil ikke kunne vide, hvordan de, og i dette tilfælde Hotweb360.com virus, vil bruge dine personlige oplysninger. Eftersom mange browser hijackere benytter sig af enhver mulighed for at tjene penge, kan din online aktivitet, sammen med andre personlige oplysninger, blive registreret og delt med tredjepart. Hvis det er noget, du gerne vil undgå, skal du gøre alt for at bekæmpe Hotweb360.com virus. I det følgende afsnit vil vi komme ind på de mulige fjernelsesmuligheder. Men først vil vi lige fortælle, hvordan denne browser hijacker distribueres. Udover alle de førnævnte faresignaler, bør du også vide, at Hotweb360.com virus kan få adgang til dine downloads og smitte dit computersystem med giftige virusser.

Skødesløs søgning kan være årsagen til Hotweb360.com virus

Hotweb360.com virus dukker ikke op af sig selv: du må på en eller anden må have inviteret den indenfor. Uanset om du har gjort det ved at besøge domæner, der var fyldt med skadelige scripts, eller ved at downloade programmer, der har indsat Hotweb360.com virus som din præference, så er sagen den, at du på en eller anden måde selv er skyld i, at du bliver forstyrret af en browser hijacker. Hvis du ignorerer anbefalinger til en mere sikker søgning, kan du kun bebrejde dig selv. For fremtiden bør du være mere opmærksom og aldrig have blind tillid til det materiale, du finder online. Tonsvis af dens slags materiale kan være vildledende og have til hensigt at inficere din maskine med malware. Du bør også ind imellem rense din e-mail indbakke, for den kan være fyldt med skadeligt spam, som spreder ransomwarevirusser og andre trojanske heste.

Reimage og Spyhunter går i detaljerne og finder selv det mindste tegn på malware i dit system. Vi anbefaler disse højtudviklede anti-malwareprogrammer, for din computer vil være beskyttet mod infektioner. En anden metode er at fjerne malwareprogrammet selv ved hjælp af punkterne, som du finder nedenfor. Kommentarsektionen er altid åben, hvis du skulle have nogle spørgsmål.Automatiske fjernelsesværktøjer til Hotweb360.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hotweb360.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Hotweb360.com virus

Sådan fjernes Hotweb360.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Hotweb360.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Hotweb360.com virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Royal-Search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Hotweb360.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Hotweb360.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotweb360.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Hotweb360.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Hotweb360.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotweb360.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Hotweb360.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Hotweb360.com virus fra listen.
Sådan fjernes Hotweb360.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Hotweb360.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotweb360.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Hotweb360.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Hotweb360.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Hotweb360.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Hotweb360.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotweb360.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Hotweb360.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 23, 2017 07:45, marts 23, 2017 07:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *