Hotwebfree.com - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Hotwebfree.com virus
 

Hotwebfree.com er endnu en browser hijacker, der ligner Pixel.yabidos.com, Dozensearch.com, Sweetpage.com, Bitable.com, Goodasfound.com, for bare at nævne nogle få af de mange udbredte malwareprogrammer. Hotwebfree.com virus er designet til at angribe de mest populære webbrowsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Opera såvel som Apples Safari-browser.

Om Hotwebfree.com Browser Hijacker

Udvidelsen Hotwebfree.com indlemmer skadelige koder i din browser og ændrer dens indstillinger. Din standardstartside, ny fane-side og søgemaskine bliver udskiftet med hotwebfree.com. Derudover opretter den hurtig adgang til de mest besøgte websider, såsom de sociale netværk Facebook og Twitter, sociale medieplatforme såsom BBC og ESPN, e-mailudbydere såsom Outlook og Gmail, underholdning og andre websteder såsom Youtube, Wikipedia, Booking, spilleplatforme såsom Empire, Big Farm, Room Makeover, Fly with Rope og 2020 Reloaded. Med Hotwebfree.com kan du i virkeligheden foretage en online søgning uden faktisk at have denne tilføjelse i systemet.

Hotwebfree.com manipulerer Google søgeresultater ved at indlemme promoverede domæner. Disse sponsorerede websider viser kun reklamemæssigt materiale, der er baseret på din søgehistorik og cache. Og til det formål indsætter Hotwebfree.com plug-in cookies i din browser. De overvåger og indsamler din NPII (ikke-personlig identificerbar information). På samme måde vil de ikke-affilierede websider, du får held til at besøge, være overfyldt med tredjeparts annoncer i form af pop-ups, pop-unders, i-tekst links, kuponer, bannerreklamer, overgangsannoncer, flydende annoncer, fuldsides annoncer osv. De kommer med tilbud (på e-handel hjemmesider såsom Amazon, eBay og mange andre), falske opdateringer og teknisk support-tjenester. Hvis du overgiver dig til den slags omdirigering af webtrafikken, udsætter du dig selv for fare for en ægte malware-invasion, hvormed du kan risikere identitetstyveri og økonomisk tab.

Hvordan trænger Hotwebfree.com Browser Hijacker ind i din computer

Den slags PUP’er (potentielt uønskede programmer) er normalt bundtet med andre gratis programmer, som er til rådighed på internettet. Når du downloader et bestemt program, kan du, når installationen er overstået, ende med et PUP, der er til skade for din computer. Udviklerne af potentielt uønskede programmer udnytter, at f. eks Flash players, Adobe readers og lignende software er så populært. Derfor skal du altid læse vilkår og betingelser for brug. Vælg en brugerdefineret/avanceret installation og fravælg installationer, der er valgt på forhånd, for de er som regel PUP’er forklædt som anbefalede applikationer. Du skal endvidere undgå at klikke på junk-links til websider med spil eller porno.

Sidst med ikke mindst, hvis Hotwebfree.com allerede har inficeret din enhed, rådes du til at benytte et automatisk fjernelsesværktøj, såsom SpyHunter eller Reimage. De vil udføre en fuld systemscanning og fjerne alle malware-trusler samt deres relaterede filer og poster i registreringsdatabasen. Desuden vil din computer være beskyttet mod fremtidige trusler. Nedenfor kan du finde en fjernelsesvejledning til Hotwebfree.com virus.Automatiske fjernelsesværktøjer til Hotwebfree.com

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hotwebfree.com, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Hotwebfree.com virus

Sådan fjernes Hotwebfree.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Hotwebfree.com installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Hotwebfree.com virus og relaterede parasitter såsom FindWide , Search.installmac.com , Zwinky Toolbar , Dts.search-results.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Hotwebfree.com fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Hotwebfree.com fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotwebfree.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Hotwebfree.com fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Hotwebfree.com og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotwebfree.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Hotwebfree.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Hotwebfree.com fra listen.
Sådan fjernes Hotwebfree.com fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Hotwebfree.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotwebfree.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Hotwebfree.com fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Hotwebfree.com fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Hotwebfree.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Hotwebfree.com, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Hotwebfree.com skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 23, 2017 07:21, maj 23, 2017 07:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *