Immediate-support Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Mange computerbrugere har rapporteret om endnu en advarsel, der vises, når de søger på internettet. Popup beskeden kan dukke op i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den fylder hele browservinduet og benytter www.immediate-support.com domænet. Indholdet af beskeden ser således ud:

Advarsel! Du modtager et væld af popups. Windows kan være blevet inficeret. Ring på telefonnummer 1-855-412-1786 for at få hjælp med det samme!

Du skal være opmærksom på, at denne popup er et resultat af et adware. Den har intet at gøre med et inficeret Windows og du kan modtage denne besked, selvom dit system er fuldstændig i orden. En ting er sikkert, hvis du modtager denne advarsel, indeholder din computer et adware. Men det vil dog ikke løse problemet, hvis du benytter det nummer, som Immediate-support beskeden giver dig. Hvis du ringer på det, vil du højst sandsynligt blive overtalt til at købe et eller andet ubrugeligt program, som ikke vil udrette noget som helst.

Som sagt forårsages Immediate-support af et adware program, som kan trænge ind i tilfældige computersystemer, når brugerne installerer gratis applikationer fra internettet, eller hvis de klikker på et inficeret link. Den eneste måde du kan undgå det på, er ved at være mere opmærksom på installationspunkterne ved alle nye downloads. Brugerne klikker tit og ofte bare på Næste knappen, indtil installationen er fuldført. Det er en stor fejl, for du kan komme til at springe en masse valgfrie downloads over, og således tillader du deres installation.

Du rådes på det kraftigste til at fjerne Immediate-support virus, hvis din søgning bliver forstyrret af pågældende generende meddelelse. Du skal huske på, at det eneste formål med beskeden er at fremme ubrugelige værktøjer, som ikke vil hjælpe dig med eventuelle computerproblemer. Kør en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Og du må endelig ikke glemme at fjerne alle uønskede udvidelser fra de inficerede browsere.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Immediate-support virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Immediate-support Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 21, 2015 09:54, november 21, 2015 09:54
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *