InboxAce Toolbar - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

InboxAce Toolbar er en browser hijacker, der bliver installeret i tilfældige computersystemer, idet den er bundtet med freewareprogrammer. Programmet er udviklet af Mindspark Interactive Network, Inc. Den installerer en værktøjslinje i din browser uden din tilladelse, og ændrer dermed fuldstændig din søgeoplevelse. Programmet kan føjes til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome-browseren.

Først vil du bemærke, at din startside og standardsøgemaskine er blevet udskiftet med mywebsearch.com. Du vil også modtage masser af annoncer med sponsorerede links, når du har foretaget en søgning. Det er ganske normalt, hvis et program som InboxAce Toolbar er trængt ind i dit computersystem. Den slags applikationer har til formål at øge trafikken til bestemte websider. Samtidigt indsamler de oplysninger om brugerens søgevaner. Disse oplysninger er meget nyttige med henblik på forskellig markedsføring, for de røber hvilke websider, brugeren er mest interesseret i osv.

InboxAce Toolbar bliver installeret bundtet med gratis programmer fra internettet. Det er en af de mest praktiske måder at reklamere for nye applikationer. Til trods for, at det er urimeligt at fremme programmer på den måde, så betragtes InboxAce Toolbar ikke for at være et malwareprogram. Det er et potentielt uønsket program, som man faktisk kan undgå. Du skal blot være tålmodig og forsigtig med dine installationer. I stedet for en hurtig installation, bør du vælge en Brugerdefineret installation, for så kan du nemlig se, om der tilføjes nogle ekstra programmer, som f. eks InboxAce Toolbar.

Opdatering pr. 1. marts 2017: Mindspark Interactive Network er et veletableret selskab, som man primært kender for dets tendens til at producere en masse underholdende applikationer. Men det ser imidlertid ud til, at det også er ret aktivt, hvad angår forskellige tvivlsomme værktøjslinjer og applikationer. InboxAce Toolbar er et af de hundredvis af udbudte programmer, som du ikke skal gå med til at installere. Selvom Mindspark ikke er et upålideligt selskab, er sikkerhedseksperterne stadig bekymret for, om alt ved deres produkter er sikkert. I øjeblikket kan brugerne få vist salgsfremmende browser-vinduer, der opfordrer dem til at prøve dette produkt fra Mindspark. Som vi allerede har forklaret, er InboxAce et PUP (potentielt uønsket program), og du bør derfor ikke downloade det. Afvis tilbud, som i øjeblikket cirkulerer rundt på internettet, for Mindspark prøver ihærdigt på at reklamere for sit produkt.

Fjern dette uønskede program, lige så snart du finder det i dit system, så du kan undgå eventuelle problemer. Nedenfor kan du finde vores fjernelsesvejledning til InboxAce Toolbar:

Scan din computer med et anti-malwareprogram, som fjerner adwareprogrammer og browser hijackere. Vi kan anbefale Spyhunter.

Åbn Kontrolpanelet -> Tilføj og Fjern programmer -> Tjek, om der er nogle ukendte applikationer, der har tilknytning til InboxAce Toolbar. Hvis du bemærker nogen, så fjern dem. Du bør også fjerne alle andre applikationer, der er installeret den samme dag som programmet.

Fjern værktøjslinjen fra alle web-browserne:

Internet Explorer: Klik på ”Værktøjer” (eller tandhjuls-ikonet i Internet Explorer 9) -> ”Administrér Tilføjelser”. Se efter InboxAce Toolbar og deaktivér den.

Google Chrome: Klik på skruenøgle-ikonet eller ikonet med de tre streger øverst i højre hjørne af skærmen; klik på ”Værktøjer” -> ”Udvidelser”. Hvis du bemærker nogle udvidelser, der har relation til InboxAce Toolbar, så klik på skraldespandsikonet ved siden af dem.

Mozilla Firefox: Klik på ”Værktøjer” -> ”Tilføjelser” -> ”Udvidelser”. Hvis du bemærker nogle udvidelser, der har relation til InboxAce Toolbar, så deaktivér dem.

Tjek, om din startside og standardsøgemaskine er skiftet til dem, som du altid har brugt. Hvis du bemærker en ukendt adresse, skal du udskifte den med din egen, f. eks google.com.Automatiske fjernelsesværktøjer til InboxAce Toolbar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom InboxAce Toolbar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

På vegne af udviklerne af InboxAce Toolbar har man bedt os om at fjerne denne artikel, fordi den skulle indeholde fejlinformation. Vi mener dog imidlertid, at dette indlæg er korrekt og kan hjælpe vores læsere. InboxAce Toolbar og andet software, der er udviklet af Mindspark Interactive Network, Inc. kan blive fundet og genkendt som virusser eller potentielt uønsket software af diverse anti-malware værktøjer. Værktøjslinjer, der er udviklet af Mindspark deler samme EULA (Slutbrugerlicensaftale), som er vildledende. Den hævder, at dette software ikke er adware eller malware, samtidig med at den oplyser, at værktøjslinjer kan vise annoncer fra tredjeparter eller der kan forekomme monetarisering af værktøjslinjer på andre måder. Den slags software bliver per definition betragtet som adware. Alle artikler, der bliver postet på www.2-viruses.com angående Mindspark produkter er korrekte.

Bemærk, at vi har tilknytning til flere troværdige anti-malware værktøjer og information vedrørende vores tilknytninger står i vores Redegørelse (se link nederst på denne side). Nogle af værktøjerne skal man betale for, mens andre er gratis. Vi stiller også gratis manuelle fjernelsesvejledninger til rådighed.

 

InboxAce Toolbar skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 17, 2017 07:46, marts 17, 2017 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *