W2.inetdownloadmanager.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

W2.inetdownloadmanager.com popup er en falsk meddelelse, der fremmer et ukendt program kaldet Internet Download Manager, som formodes at forbedre din sikkerhed, hjælpe dig med at downloade filer hurtigere og organisere dem. Sandheden er dog, at det kun er skabt til at narre computerbrugerne og få dem til at klikke på de links, der er indlejret indeni. Enten omdirigerer disse links brugerne til nogle hjemmesider, der har brug for større trafik eller du kan endda downloade et potentielt uønsket program, ved at klikke på W2.inetdownloadmanager.com popup.

Faktisk forårsages meddelelsen af en adware, der kan påvirke din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den kan lige pludselig dukke op, hver gang du surfer på internettet. Hvis du ignorerer meddelelsen eller du får klaret at lukke den, dukker den som regel op igen efter nogle få minutter. Du bør aldrig klikke på den slags popups, da de højst sandsynligt kun er ude på at fremme falske beskeder eller adware programmer.

W2.inetdownloadmanager.com er støttet af en browserudvidelse, der som regel bliver tilføjet, når du downloader andre gratis applikationer fra internettet. For at undgå at downloade det, bør du være mere opmærksom på dine downloads, da det er ret normalt, at der tilføjes uønskede programmer til populære softwareprogrammer. Normalt behøver de slet ikke dit samtykke, for at blive installeret. Sørg for, at du altid fravælger valgfrie downloads, der henvises til ved den nye softwares installationstrin, hvis du ikke kender dem.

For at fjerne W2.inetdownloadmanager.com popup, er du nødt til at afinstallere den adware, der er ansvarlig for at frembringe dem. Følg trinene nedenfor, for at fjerne den fra din computer og gendanne indstillingerne i dine browsere.

Speciel guide til at fjerne W2.inetdownloadmanager.com popup

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne W2.inetdownloadmanager.com hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter W2.inetdownloadmanager.com og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af W2.inetdownloadmanager.com popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til W2.inetdownloadmanager.com og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af W2.inetdownloadmanager.com popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til W2.inetdownloadmanager.com og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af W2.inetdownloadmanager.com popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner W2.inetdownloadmanager.com. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til W2.inetdownloadmanager.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Inetdownloadmanager Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

W2.inetdownloadmanager.com popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 9, 2014 07:46, august 9, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *