Infomoviesearch.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Infomoviesearch.com er endnu en URL, hvorunder der gemmer sig endnu en browser hijacker, som er udgivet af en ny hijackware-udvikler – Upside Innovations Inc. Denne lyssky virksomhed har allerede udviklet følgende tematiske browser hijackere:

Musictabsearch.com, Gamestabsearch.com, Coupontabsearch.com, Infotvsearch.com osv. Infomoviesearch.com hører som sagt til denne familie. Og ligesom al produktion fra Upside Innovations Inc. benytter denne falske søgemaskine også Yahoo! Search for at opnå en karriere som browser hijacker med film som tema.

Om Infomoviesearch.com Browser hijacker

Infomoviesearch.com hijacker omdirigerer til search.yahoo.com for at vise dig sponsorerede websteder fra tredjeparts fup-annoncører og for at forvanske de rigtige websider med fup-annoncer fra tredjepart. Det vil tage det ordentlige materiale væk fra dig, ligesom fra et barn, der får stjålet sit slik af de andre drillepinde. Men til forskel fra at slik kan ødelægge dine tænder, hvis du ikke passer på dem, vil det autentiske indhold på de lovlige websider ikke skade dit computersystem. Tværtimod skal man hellere besøge dem fremfor de domæner, der tilhører online svindlere.

Infomoviesearch.com browserudvidelse vil stjæle endnu en ting fra dig, som generelt refereres til som NPII – ikke personlig identificerbar information. Denne information omfatter dine besøgte websider, indtastede søgeord, tilføjede bogmærker, geografiske placering, IP-adresse osv. Selvom Infomoviesearch.com ikke vil tømme din bankkonto ved at indsamle den slags data, vil du alligevel kunne få problemer som følge deraf. Du vil modtage personliggjorte annoncer, som vil have en antydning af din søgehistorik, nuværende placering osv. De kan være mere farlige, især hvis du ikke er klar over de fare, som du bliver udsat for. De personliggjorte annoncer fra tredjepart kan, når du klikker på dem, omdirigere til alle de domæner, der tilhører tredjeparts svindlerne, og de vil være klistret med snesevis af lignende annoncer. Forestil dig, at de alle er inficeret med virusser lige fra spyware til ransomware, hvad er så chancen for, at din computer ville blive inficeret med en væmmelig it-trussel?

Hvordan tager Infomoviesearch.com Browser hijacker kontrol over din browser og din PC i almindelighed?

Infomoviesearch.com kan også kaldes for et PUP – et potentielt uønsket program. Der er to årsager til sådan en klassificering. For det første er browser hijackere ondsindede programmer, som ingen ønsker at have i computersystemet. For det andet distribueres Infomoviesearch.com på sådan en måde, som PUP’er normalt spredes på. Denne form for distribution af malware er også kendt under betegnelsen ”bundtning”, som hentyder til den tilsigtede handling, hvormed der bliver vedhæftet uønskede programmer til de mest populære downloads. Disse downloads omfatter programmer, såsom fil-konverteringsprogrammer, video-codecs, media players osv. Hvis de ikke bliver frigjort fra PUP’er ved hjælp af en installation i en avanceret/brugerdefineret indstilling, bliver ondsindede applikationer som Infomoviesearch.com installeret på computeren som standard.

It-sikkerhedseksperter anbefaler først og fremmest professionelle anti-malware værktøjer, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes til fjernelsen af malware-infektioner. Fjern Infomoviesearch.com malware ved hjælp af et af disse værktøjer, så du kan undgå at få besvær med en manuel fjernelse. Erfarne brugere og de, som er fast besluttet på først at prøve en manuel fjernelse af Infomoviesearch.com browser hijacker, kan følge vores gratis vejledning, som er beskrevet nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Infomoviesearch.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Infomoviesearch.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Infomoviesearch.com Virus

Sådan fjernes Infomoviesearch.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Infomoviesearch.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Infomoviesearch.com Virus og relaterede parasitter såsom Search.easyinterestsaccess.com virus , Search.viewsearch.net Virus , Premiumsearchweb.com Virus , Mylucky123.com Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Infomoviesearch.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Infomoviesearch.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infomoviesearch.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Infomoviesearch.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Infomoviesearch.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infomoviesearch.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Infomoviesearch.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Infomoviesearch.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Infomoviesearch.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Infomoviesearch.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infomoviesearch.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Infomoviesearch.com Virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Infomoviesearch.com Virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Infomoviesearch.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Infomoviesearch.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infomoviesearch.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Infomoviesearch.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 10, 2016 07:56, september 10, 2016 07:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *