Infotvsearch.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Vi går lige til sagen: Infotvsearch.com søgedomænet bør absolut ikke tage sig af dine søgeforespørgsler. Ligesom andre produkter fra Upside Innovations Inc. har denne søgefunktion nogle store mangler, som vi ikke bare kan se bort fra. Vi kan ikke vende ryggen til internetbrugerne, som bliver udsat for en gradvis voksende mængde af inficeret materiale. Svindlere udgiver et overraskende antal falske søgemaskiner, som faktisk ikke har noget formål. Svindlerne er nok for dovne til at konstruere deres egne mekanismer, der kan udvikle søgeresultater, og det er grunden til, at de benytter de allerede eksisterende søgemaskiner, såsom Yahoo. Selvom Infotvsearch.com virus vil få det til at se ud som om, at Yahoo har fremlagt søgeresultaterne, vil denne browser hijacker helt sikkert også tilføje sponsorerede links.

Om Infotvsearch.com virus

Infotvsearch.com virus er endnu et medlem af hijackware-klubben. For at få et medlemskab er domænerne nødt til at foretage uberettigede modifikationer i browserindstillingerne. Desuden har denne type virusser en strategi, så de ikke så let bliver besejret: brugerne vil ikke kunne foretage nogen ændringer i deres browsere, som ville kunne komme i vejen for svindlernes hensigter. Brugerne vil ikke være i stand til at sætte browserpræferencerne tilbage, og derfor bliver de nødt til at beskæftige sig med Infotvsearch.com virus, som tager form som deres startside, standard søgeudbyder og ny fane-side.

Endvidere vil denne browser hijacker nok ikke lade dig få adgang til andre søgefunktioner (Google), og den vil således tvinge dig til at benytte søgefeltet i Infotvsearch.com domænet. Men det er slet ikke en god løsning. Browser hijackere kan tilføje sponsorerede URL’er blandt andre links, for at du skal klikke på dem. Og besøg på tilfældige domæner vil kun øge trafikken og kan endda inficere din computer med andet malware. Hvis det ikke lyder så fristende, så råder vi dig til at holde dig langt væk fra denne Infotvsearch.com virus. Men selvom du på ansvarlig vis undgår Infotvsearch.com domænet, kan du ikke forhindre andre funktioner. Omdirigering kan opstå når som helst og lede dig hen til potentielt farlige domæner. Ud over det er du nødt til at modstå online annoncer, fordi de kan distribuere sporende cookies eller ondsindede applikationer.

Således distribueres Infotvsearch.com virus

Infotvsearch.com virus kan følge med gratis programmer, som brugerne downloader fra internettet. Hvis du har bemærket, at din enhed kører langsomt og Joblisten viser, at der bruges en stor procentdel af dine CPU-ressourcer, er din computer højst sandsynligt inficeret med en parasit. Den slags infektioner kan forekomme, hvis brugerne ikke gennemgår Opsætningsguiden korrekt og bare blindt afslutter den. Det er meget mere sikkert at vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, så du kan opdage tilbud om ”valgfrit software”. Du skal fravælge den slags programmer, så de ikke bliver installeret, for de fleste af dem hører til bunken med potentielt uønskede programmer (PUP’er).

Er du godt træt af Infotvsearch.com virus? Du kan fjerne denne parasit manuelt. Og føler du, at vores vejledning er lidt forvirrende, er du velkommen til at smide en kommentar forneden, så vi kan hjælpe dig med at eliminere malwareprogrammet. Desuden skal vi også lige nævne, at det er tilrådeligt at benytte et effektivt anti-malware værktøj, som kan fjerne Infotvsearch.com browser hijacker automatisk. Vælg Reimage, Spyhunter eller Hitman: de vil gøre et godt stykke arbejde med at holde din enhed stabil.Automatiske fjernelsesværktøjer til Infotvsearch.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Infotvsearch.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Infotvsearch.com virus

Sådan fjernes Infotvsearch.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Infotvsearch.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Infotvsearch.com virus og relaterede parasitter såsom TheSmartSearch.net virus , Luckysearches.com virus , Cassiopesa.com virus , Newsearch123.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Infotvsearch.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Infotvsearch.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infotvsearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Infotvsearch.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Infotvsearch.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infotvsearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Infotvsearch.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Infotvsearch.com virus fra listen.
Sådan fjernes Infotvsearch.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Infotvsearch.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infotvsearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Infotvsearch.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Infotvsearch.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Infotvsearch.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Infotvsearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Infotvsearch.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 9, 2016 07:56, september 9, 2016 07:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *