Inspiratiooo.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Inspiratiooo.com (Inspiratiooo) virus klassificeres som en browser hijacker, for den ændrer dine browserindstillinger og indstiller denne søgemaskine som startside, ny fane-side og standardsøgeudbyder. Den er lavet af selskabet Aztec Media Inc., som vi har hørt om adskillige gange. Vi har faktisk tidligere skrevet artikler om deres andre uægte browserudvidelser og søgemaskiner: Easyziptab.com, Slikdealer.com og 4newtab.com. De fleste af deres tilføjelser er tilgængelige i Google Chrome webbutikken, men det betyder ikke, at værktøjslinjen er en pålidelig erstatning for Google eller Bing.

Inspiratiooo.com virus vil ændre din startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side

Ifølge den webtrafik, som Inspiratiooo.com virus modtager, er den mest aktiv i Indien, Storbritannien, Frankrig, Italien og Egypten. Men computerbrugere fra andre steder kan også få deres enhed inficeret med denne browser hijacker. Det er ikke så vanskeligt at bemærke denne infektion, for dens forside skiller sig klart ud fra andre søgemaskiner, som du måske har brugt (8 tegn på at din browser er blevet kapret). Ikke desto mindre er der måske nogle computerbrugere, der ikke er opmærksomme på denne uautoriserede ændring, eftersom de stadig får deres søgeresultater fra Google. Man har bemærket lignende, vildledende metoder ved andre browser hijackere fra Aztec Media: Searchprotector.net og Search.linkeymac.com.


Inspiratiooo.com virus

Man skal være klar over, at personerne bag denne søgemaskine vil tilføje sponsoreret indhold i søgeresultaterne. Og nogle af de reklamerede hjemmesider kan være uægte, tilbyde tjenester af ringe kvalitet eller simpelthen ligge langt fra de domæner, som ordentlige platforme officielt reklamerer for. Hvis man går ind på de hjemmesider, der tilhører Inspiratiooo.com virus’ partnere, kan man sætte sin it-sikkerhed på spil: ens legitimationsoplysninger og andre personlige oplysninger kan blive afsløret, eller man kan helt enkelt give annoncører lov til at indsætte cookies (Malware skade).

Hvis Inspiratiooo.com virus befinder sig i din computer, vil det ikke gøre din søgeoplevelse bedre, den kan kun udgøre en trussel. Den kan indsamle oplysninger om dig og sende dem videre til partnerne såsom annoncører. Hvis annoncører kender til dine bogmærker, søgevaner og andre præferencer, kan det hjælpe dem med at friste dig med alt muligt slags indhold. Det er imidlertid ikke muligt tjekke, om Inspiratiooo.com hijackers partnere ikke laver online annoncer med det ene formål at narre brugerne eller inficere deres computere med uægte software (Malvertising). Du kan også få vist nogle helt åbenlyst skadelige popups, såsom Winmanager.online eller Go.mobifoth.com.

Når du ved, at Aztec media har produceret så mange browser hijackere, såsom Search.smartmediatabsearch.com og Search.powermediatabsearch.com, skulle det kunne afholde dig fra at bruge deres software. Inspiratiooo.com virus er endnu en søgeplatform, som er beregnet til at bringe udviklerne af den penge ved hjælp af såkaldte pay-per-click-ordninger og andre aftaler de end måtte have. Hvis du installerer Inspiratiooo plugin, giver du denne tilføjelse lov til at ændre indholdet på alle de hjemmesider, du besøger, samt spore din geografiske placering.

Sådan kaprer malwareparasitter, såsom Inspiratiooo.com virus, dine browser

Du ville blive overrasket over, hvor nemt en computer kan blive udsat for virusser og malware. Du skal blot besøge én skadelig hjemmeside eller downloade ét uægte program. I dette tilfælde er du måske kommet til at installere Inspiratiooo-tilføjelsen ved en fejltagelse i løbet af din søgning. Det har måske været bundet med et andet gratis program, som du har installeret fra internettet. I de fleste tilfælde følger den slags parasitter med piratkopieret software eller falske versioner af lovligt software.

Men du har måske også fået Inspiratiooo.com virus frivilligt, efter at du har installeret den fra Chrome webbutikken. Vi kan ikke anbefale, at du installerer tilfældige udvidelser, især dem, der er lavet af udviklere, som er kendt for deres browser hijackere. Inden du installerer et værktøj, skal du altid analysere det og prøve at finde nogle advarselstegn.

Nu, hvor du er klar over din situation, er du sikkert interesseret i, hvordan du får fjernet Inspiratiooo.com hijacker. Det kan vi hjælpe dig med. Du kan slippe af med parasitten ved at følge vejledningen, som du finder forneden. Hvis du imidlertid gerne vil gå et skridt videre, håber vi, at du vil installere et anti-malwareprogram, der fremover kan beskytte din enhed mod malware. Reimage vil gøre et fremragende arbejde med at beskytte dit operativsystem mod virusser. Det er meget nemt at bruge og du vil kunne tjekke din enhed for malware, når som helst du ønsker det.Automatiske fjernelsesværktøjer til Inspiratiooo.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Inspiratiooo.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Inspiratiooo.com virus

Sådan fjernes Inspiratiooo.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Inspiratiooo.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Inspiratiooo.com virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Torcho.com virus , Mywebsearch Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Inspiratiooo.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Inspiratiooo.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Inspiratiooo.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Inspiratiooo.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Inspiratiooo.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Inspiratiooo.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Inspiratiooo.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Inspiratiooo.com virus fra listen.
Sådan fjernes Inspiratiooo.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Inspiratiooo.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Inspiratiooo.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Inspiratiooo.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Inspiratiooo.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Inspiratiooo.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Inspiratiooo.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
marts 6, 2018 07:47, marts 6, 2018 07:47
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *