Instant Support - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Instant Support er endnu en applikation, som du nødigt vil have installeret i dit system. Selvom den umiddelbart virker brugbar, er det helt klart en distanceblænder. Nyere undersøgelser har nemlig afsløret, at den bør kategoriseres som adware.

Hvis du for nylig har opdaget, at din computer er inficeret med Instant Support, men du ved ikke, hvordan du skal slippe af med den, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner Instant Support enten manuelt eller automatisk, alt efter hvad der passer dig bedst.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser ligesom Instant Support, anbefaler vi den automatiske metode, for den er meget nemmere og tager ikke ret lang tid. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det vil finde virussen og fjerne den på kun få minutter. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

Hvis du ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne Instant Support manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Instant Support manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, skulle du være i stand til at fjerne denne infektion selv.

Er du interesseret i at få mere at vide om Instant Support og dets specifikke funktioner, skal du blot læse videre. Og har du nogle spørgsmål angående dette emne, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor.

Om Instant Support adware

Dette værktøj beskrives som et nyttigt program, som vil yde dig den nødvendige hjælp, når du søger på internettet. Men det har nogle store ulemper, som du bør kende til. Den første af dem er annoncer. Hvis Instant Support er installeret på din computer, vil du opleve irriterende annoncer i dine browsere. Annoncerne kan fremkomme som pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. De fylder næsten hele skærmen, så det kan være svært at surfe på internettet med den slags forstyrrelser.

Derudover kan Instant Support installere andre applikationer i dit system, uden at du ved det. Du vil blive tilbudt at downloade nogle opdateringer eller rettelser, og hvis du går med til det, kan du komme til at downloade og installere yderligere malware i dit system. Det betyder, at Instant Support kan inficere din computer ganske slemt.

Og som om det ikke er nok, så kan Instant Support tilfældigt omdirigere dig til ondsindede websider. Du kan pludselig befinde dig på en hjemmeside, der tilhører hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres Instant Support adware

Du er nok kommet til at installere Instant Support i løbet af installationen af andre freeware programmer, for det er nemlig sådan programmet spredes. Når du installerer et gratis software program, som du har downloadet fra internettet, skal du være yderst opmærksom, så der ikke bliver installeret diverse ekstra software programmer i dit system. Og så skal din computer i øvrigt altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program, så du kan undgå infektioner ligesom Instant Support.Automatiske fjernelsesværktøjer til Instant Support

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Instant Support, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Instant Support Ads

Sådan fjernes Instant Support ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Instant Support installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Instant Support og relaterede parasitter såsom Systweak Support Dock , Driver Support , Immediate-support virus , Online Advertising Support .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Instant Support fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Instant Support samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Instant Support, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Instant Support fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Instant Support. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Instant Support eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Instant Support, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Instant Support fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Instant Support samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Instant Support, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Instant Support fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Instant Support fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Instant Support. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Instant Support, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Instant Support fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 30, 2015 10:16, november 30, 2015 10:16
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *