Internetinfluences.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

 

Internetinfluences.com er et adware-lignende program. Som man nemt kan udlede af titlen, så er Internetinfluences.coms primære og eneste funktion at vise reklamer i form af popup-annoncer.

Om Internetinfluences.com popup

Internetinfluences.com er et helt nyt adwareprogram, men det benytter de gamle, velkendte metoder. Den grundlæggende funktion ved dette program er at indlemme tredjeparts popups på de websider, du besøger, og fremme omdirigeringer til tredjeparts domæner. Disse popups er virkelig påtrængende med hensyn til deres form såvel som deres hyppighed. Din browser kan fryse eller endda gå ned som følge af intensiteten af deres fremkomst. Det påvirker også systemets generelle ydeevne, eftersom en stor del af CPU og RAM pladsen bliver optaget af dem.

Desuden sporer Internetinfluences.com adware din søgehistorik, cache, søgeforespørgsler samt andre data, som falder ind under kategorien NPII (ikke-personlig identificerbar information). Og dette gøres, for at du kan forsynes med brugerspecifikke reklamer. Når du f. eks besøger en særlig webside, får du vist en tredjeparts popup, som er baseret på dine tidligere præferencer. De tilbyder i bund og grund ubrugelige optimeringsværktøjer og falske softwareopdateringer. Hvis du klikker på dem, enten med vilje eller ved en fejltagelse, bliver du omadresseret til tvivlsomme tredjeparts websider. Disse sider har en tendens til at indeholde rigtigt malware, såsom virusser. Og det siger sig selv, at det kan give dig alvorlige problemer, såsom beskadiget data eller at dine personlige oplysninger siver ud (f.eks bankoplysninger osv.).

Hvordan trænger Internetinfluences.com popup ind i din computer?

Internetinfluences.com er normalt bundtet med gratis software-pakninger, som florerer på internettet. Det er sådan, du kan downloade og installere den slags PUP/PUA (potentielt uønsket program eller potentielt uønsket applikation) uden at vide det. Af den grund opfordrer vi dig på det kraftigste til at læse den medfølgende dokumentation, såsom Fortrolighedspolitik og Vilkår og Betingelser for brug, inden du går i gang med installationsprocessen. Derefter skal du gå ud af den anbefalede installation/grundopsætningen og i stedet vælge en avanceret/brugerdefineret installation. Dernæst skal du fjerne eventuelle afkrydsede, ekstra applikationer. Det er nemlig her Pandoras æske ligger. Derudover skal du undgå at besøge upålidelige websider, såsom gaming, gambling websider osv.

Hvis det er for sent med de ovenfornævnte råd, er den bedste løsning så at anvende et professionelt malware fjernelsesværktøj, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Det vil udføre en fuld systemscanning, finde malwareinfektionen og fjerne den sammen med alle relaterede filer og poster i registreringsdatabasen. Hvis du gerne vil fjerne Internetinfluences.com popup manuelt, kan du følge den altomfattende fjernelsesvejledning herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Internetinfluences.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Internetinfluences.com Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Internetinfluences.com popup

Sådan fjernes Internetinfluences.com popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Internetinfluences.com popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Internetinfluences.com popup og relaterede parasitter såsom Myrewardfeed.com popup , Popcash.net popup , Premiumjavadownload.net popup , Yoursystemstatus.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Internetinfluences.com popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Internetinfluences.com popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Internetinfluences.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Internetinfluences.com popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Internetinfluences.com popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Internetinfluences.com popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Internetinfluences.com popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Internetinfluences.com popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Internetinfluences.com popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Internetinfluences.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Internetinfluences.com popup fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Internetinfluences.com popup være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Internetinfluences.com popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Internetinfluences.com popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Internetinfluences.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juni 13, 2016 07:45, juni 13, 2016 07:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *