Search.ividi.org Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Search.ividi.org virus er en browser hijacker, der kan blive installeret, når man downloader forskellige spil eller gratis værktøjer fra internettet. Programmet kompromitterer Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, og det kan påvirke en eller alle browserne på samme tid. Computerbrugerne bemærker som regel ikke programmet, førend det har ændret browserindstillingerne og udført andre uønskede handlinger.

Search.ividi.org virus ændrer din standard søgeudbyder og startside til search.ividi.org. Selvom den side ligner en normal søgehjemmeside, viser den hovedsageligt sponsorerede links blandt søgeresultaterne, og den forårsager også tonsvis af omdirigeringer. Somme tider kan den også tilføje Ividi værktøjslinjen. Programmet har ikke brug for brugerens tilladelse til at foretage alle disse ændringer i browserne, og derfor anses det for at være et potentielt uønsket program.

Du skal være meget opmærksom, når du installerer programmer fra internettet. Du skal altid følge installationspunkterne i stedet for at skynde dig og bare klikke ”næste”, for alle programbundter nævnes som regel ved et af installationspunkterne. Du skal afvise at installere Search.ividi.org på din computer, hvilket i øvrigt gælder for alle ukendte applikationer.

Hvis din browser allerede er ramt, skal du fjerne Search.ividi.org virus hurtigst muligt. Åbn Kontrolpanelet -> Tilføj og Fjern Programmer listen og afinstaller det derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, der er tilføjet med denne hijacker, for nogle af dem kan nulstille browserindstillingerne igen. Scan med Spyhunter, da det er velegnet til at identificere den slags programmer. Du bør også tjekke browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Search.ividi.org på listen, bør du anvende et anti-malware værktøj, såsom Spyhunter og scanne din computer med det. Når du afinstallerer programmet fra din computer, holder annoncerne op med at dukke op på din computer. Men det ændrer ikke dine søgeudbydere, så det er du nødt til gøre manuelt. Følg vejledningen herunder i henhold til den browser, du bruger:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: I IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Redigér standardsøgninger.
 3. Fjern Search.ividi.org fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner.
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.ividi.org virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ividi Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Search.ividi.org virus fjernelse

 
Processer:
 

Search.ividi.org virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 10, 2016 11:44, januar 10, 2016 11:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *