Gyl.javatri.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

 

Gyl.javatri.net popup er en uægte besked, der kan dukke op i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den beder dig om at installere Java eller en anden applikation, for at kunne fortsætte på den webside, du besøger. Sandheden er dog, at denne popup er falsk og den prøver at installere potentielle uønskede programmer, såsom browserudvidelser, adware og så videre. Gyl.javatri.net popup har intet at gøre med Java eller andre lovlige programmer, så uanset om den efterligner en opdatering eller anbefaler dig at downloade en ny software, skal du ikke tage den alvorligt.

Den slags falske beskeder er som regel forårsaget af adware, så hvis du gerne vil blive fri for dem, er du nødt til at fjerne alle adware og andre potentielle uønskede programmer fra din computer. Computerbrugere rådes også til at passe bedre på med deres downloads fra internettet, og undgå at installere ukendte applikationer. Mange af os er ikke særlig opmærksomme på installationstrinene ved vores downloads, og på den måde kommer vi til at installere noget ekstra, som følger med hovedsoftwaren. Normalt er der tale om valgfrie downloads, du er dog nødt til at fravælge dem i checkboksene, for at annullere en automatisk installation.

Hvis din søgning konstant bliver forstyrret af Gyl.javatri.net popups, bør du fjerne den adware, der er ansvarlig for det, så hurtigt som muligt. Hvis du tillader, at den fortsat kører på din computer, kan du sandsynligvis opleve andre uønskede aktiviteter. Mange adware programmer kan opspore din søgehistorik og endda få adgang til din personlige information, såsom e-mails, kodeord, osv. Dette kan føre til krænkelse af dit privatliv og udsætte din computers sikkerhed for fare. Tjek guiden som medfølger herunder, og fjern Gyl.javatri.net popup lige så snart, den begynder at genere dig.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Gyl.javatri.net popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Gyl.javatri.net og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Gyl.javatri.net popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til Gyl.javatri.net og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Gyl.javatri.net popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Gyl.javatri.net og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Gyl.javatri.net popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Gyl.javatri.net. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Gyl.javatri.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Javatri Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Gyl.javatri.net popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 16, 2014 21:12, juli 16, 2014 21:12
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *