Jigsaw Ransomware - Hvordan Fjernes Det?

 

Jigsaw Ransomware er en alvorlig infektion, der kan trænge ind i dit computersystem, uden at du bemærker det, hvorefter den låser dine filer og presser dig til at betale penge. Programmet kræver som regel omkring $150 i Bitcoins og hævder, at det er den eneste måde, hvorpå du kan få dine filer tilbage. Og det er klart, at hvis dine vigtige filer er blevet låst, vil du gøre alt for at få dem tilbage. Men hvis det drejer sig om Jigsaw Ransomware, skal du være meget forsigtig. Der er ingen garanti for, at du vil få en dekrypteringsnøgle, efter at du har betalt. Derfor råder vi dig på det kraftigste til at gendanne dine filer fra en sikkerhedskopi samt fjerne Jigsaw Ransomware hurtigst muligt.

Du rådes også til at scanne dit system med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla, så du kan sikre dig, at dit system er renset. Disse programmer vil også beskytte dit system mod lignende infektioner.

Om Jigsaw Ransomware

Når Jigsaw Ransomware først er blevet installeret, scanner det dit system og leder efter visse udvidelser, så det kan kryptere dine filer. Det sigter gerne efter filer med følgende udvidelser: .gif, .png, .bmp, .pdb, .sql, .php, .asp, .swf, .xml, .ppsm, .asx, .mpg, .wmv, .vob, .m4u, .xlsb, .raw, .png, .java, .jar, .class, .doc, .docx, .ppt, .xpm, .zip og andre. Derpå ændrer det navnene på dine filer og tilføjer .fun udvidelsen til dem, så de kommer til at hedde .gif.fun, .png.fun osv. Nogle gange bliver andre udvidelser også brugt (.btc, .gws eller .kkk). Efterfølgende viser Jigsaw Ransomware en meddelelse, der lyder således:

Dine computer-filer er blevet krypteret. Dine billeder, videoer, dokumenter osv…

Men bare rolig! Jeg har ikke slettet dem endnu.

Du har 24 timer til at betale 150 dollars i Bitcoins for dekrypteringsnøglen.

Hver time vil filer blive slettet. Mængden øges hver gang.

Efter 72 timer vil de resterende blive slettet.

Hvis du ikke har bitcoins, så søg på Google efter websiden localbitcoins.

Køb 150 amerikanske dollars i Bitcoins eller 0.4 BTC. Systemet accepterer begge dele.

Send dem til den angivne Bitcoin adresse.

Inden for to minutter efter modtagelsen af din betaling, vil din computer modtage dekrypteringsnøglen og vende tilbage til normal tilstand.

Hvis du prøver på et eller andet, har computeren flere sikkerhedsforanstaltninger, der vil slette dine filer.

Så snart betalingen er modtaget, vil de krypterede filer vende tilbage til normal tilstand.

Tak

Som du kan se, har du 24 timer til at betale løsesummen, og det vil slette flere og flere filer, som timerne går. Og hvis du ikke gør det inden for 72 timer, hævder programmet, at alle dine filer vil være slettet for altid. Det lyder skræmmende, især hvis Jigsaw Ransomware låser vigtige data. Men du skal ikke forhaste dig og betale, for der er ingen garanti for, at dine filer vil blive låst op. Vi råder dig på det kraftigste til at gendanne dine filer fra en sikkerhedskopi samt fjerne Jigsaw Ransomware.

Bemærk, at hvis du GENSTARTER din pc, vil 1000 filer blive slettet med det samme. Så hvis du derfor har slukket din computer, skal du ikke starte den uden en ordentlig plan ved hånden.

Jigsaw ransomware særlige fjernelsestrin

Tast Ctrl+shift+esc

Afslut Firefox.exe, drpbx.exe i jobliste (hvis du anvender Mozilla Firefox til din søgning og den lukker ned, kan du køre den senere eller anvende en anden browser midlertidigt).

Slet filerne eller scan din pc med Spyhunter, Malwarebytes for at identificere og fjerne parasitterne.

Download og kør Jigsaw virus decrypter. Følg anvisningerne.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så SCAN din PC for downloadprogrammer og andre parasitter, der kan være skyld i ransomware-infektionen. Vi anbefaler Spyhunter, Malwarebytes, reimage.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Jigsaw Ransomware

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Jigsaw Ransomware, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Relaterede billeder

 
related image #1 from Jigsaw Ransomware
     
 

Om forfatteren

 
april 30, 2016 07:35, juni 26, 2017 20:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *