JoniCoupon Ads - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

JoniCoupon er et adwareprogram, der hævder at kunne hjælpe dig med at handle i online butikker, så du får de bedste rabatter på dine ønskede varer samt tjenester. Det passer til mange detailhandlere på internettet. Værktøjet tilbyder at sammenligne deres priser og skaffe dig de bedste muligheder. JoniCoupon har en officiel hjemmeside og du kan downloade det derfra. Men mange computerbrugere har imidlertid lagt mærke til dets aktivitet, selvom de aldrig har installeret det. Sagen er, at JoniCoupon kan blive installeret bundtet med freeware programmer fra internettet, og det kræver hverken brugerens tilladelse eller bemyndigelse, så mange folk installerer det uden deres samtykke. Det er et program, der støttes af tredjeparter. Når det er inde i systemet, viser det diverse annoncer og forsøger at omdirigere computerbrugerne til sponsorerede hjemmesider. Det er ikke en rimelig aktivitet og JoniCoupon klassificeres som et potentielt uønsket program.

Selvom det ikke er en virus, kan det ikke anbefales at beholde dette adware i din computer. JoniCoupon kan overvåge din søgehistorik, spore dine søgeforespørgsler samt få adgang til dine følsomme oplysninger. Desuden frembringer det annoncer, der indeholder links til tredjeparts hjemmesider, hvilke kan være usikre at besøge. Hvis du har bemærket nogle JoniCoupon annoncer, bør du skille dig af med dette adware hurtigst muligt.

For at fjerne JoniCoupon, skal du først gå til Kontrolpanelet og afinstallere det fra programlisten. Du kan også benytte anti-spyware værktøjer, for eksempel Spyhunter, malwarebytes eller programafinstallatører (såsom RevoUninstaller) og fjerne det automatisk. Nedenfor kan du finde en vejledning, der beskriver, hvordan det gøres.

Hvordan fjerner jeg JoniCoupon Ads

Fjernelse af JoniCoupon Ads’ hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter JoniCoupon og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af JoniCoupon Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til JoniCoupon og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af JoniCoupon Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til JoniCoupon samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af JoniCoupon Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner JoniCoupon. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til JoniCoupon Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom JoniCoupon Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
marts 11, 2015 09:11, marts 11, 2015 09:11
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *