Korps Landelijke Politiediensten Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Ransomware
 

Korps Landelijke Politiediensten virus er en ondsindet applikation, der bliver installeret i tilfældige computersystemer, og forsøger at narre brugerne til at bruge deres penge på ikke-eksisterende bøder. Det er et ransomware program, som du kan få, mens du downloader nogle andre programmer, besøger skadelige hjemmesider samt på andre populære måder vedrørende distribution af virus. Korps Landelijke Politiediensten virus kaprer hele systemet og blokerer det fuldstændigt. Du vil kun kunne se en meddelelse, der dukker op på dit skrivebord på skærmen, og denne meddelelse hævder at komme fra politiet. Ligeledes hævder den, at du har besøgt hjemmesider, der viser ulovligt indhold, såsom pornografiske videoer og billeder.

Korps Landelijke Politiediensten virus vil fortælle dig, at du er nødt til at betale en bøde på 100 euro, for at anklagerne kan blive frafaldet. Den vil give dig to muligheder for at foretage en overførsel – ved hjælp af Ukash eller Paysafecard betalingssystemerne. Ifølge Korps Landelijke Politiediensten virus vil din computer blive låst op indenfor 48 timer efter at betalingen er modtaget. Du skal ikke falde for det trick, fordi dine penge vil ende direkte på de bankkonti, der tilhører udviklerne af Korps Landelijke Politiediensten virus.

Det er vigtigt at nævne, at Korps Landelijke Politiediensten virus spredes i tyske systemer. Der er imidlertid flere versioner af dette badware, så faktisk kan ethvert computersystem blive inficeret med det.

Sikkerhedseksperter anbefaler, at du fjerner Korps Landelijke Politiediensten virus fra din PC, så snart du opdager den. Det er nemmest at fjerne den ved brug af et anerkendt anti-spyware program. Vælg en af de følgende metoder, hvis du er blevet inficeret med Korps Landelijke Politiediensten virus:

Metode I (når du kan starte Fejlsikret Tilstand med Netværk):

 1. Genstart den inficerede computer og tast F8, mens den starter.
 2. Vælg Fejlsikret Tilstand med Netværk.
 3. Start MSConfig.
 4. Deaktiver opstartselementer rundll32, der tænder enhver applikation fra Applikation Data.
 5. Genstart dit system en gang til.
 6. Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, for at identificere ondsindede filer og slette dem.

Her er en video, der viser, hvordan du fuldfører disse punkter:

Metode II (når virus har deaktiveret alle Fejlsikret Tilstande):

 1. Genstart din computer som normalt.
 2. Start -> Kør.
 3. Indtast http://2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Hvis Korps Landelijke Politiediensten virus indlæses, skal du blot trykke alt+tab én gang og blive ved med at indtaste tekststrengen. Tryk Enter.
 4. Tryk Alt+tab og derefter R et par gange. Korps Landelijke Politiediensten virus processen skulle være elimineret nu.

Her er en video, der beskriver denne fremgangsmåde:

Metode III (hvis ingen af de ovenstående passer til din situation):

 1. Genstart i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Der skulle hverken være blank skærm eller Korps Landelijke Politiediensten virus skærmen.
 2. Kør regedit. Søg efter Winlogon.
 3. Der vil være en nøgle markeret Shell under Winlogon. Den skulle referere til Explorer.exe eller være blank. Hvis der er noget andet, der refererer til en eksekverbar i en af brugermapperne, skal du erstatte den med explorer.exe.
 4. Gem ændringerne, genstart i fejlsikret tilstand med netværk.
 5. Kør msconfig og deaktivér alle unødvendige opstartselementer. Du skulle være i stand til at genstarte normalt.
 6. Installer og kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Scan PC’en med det og slet de Korps Landelijke Politiediensten virus eksekverbare, som den finder.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Korps Landelijke Politiediensten virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Korps Landelijke Politiediensten Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Korps Landelijke Politiediensten virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 31, 2014 09:06, december 31, 2014 09:06
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *