Lp.koyotesoft.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Bliver du hele tiden generet af Lp.koyotesoft.com virus, når du søger på nettet? Du skal være opmærksom på, at det er en konsekvens af en adware infiltration, der kan udgøre en trussel for sikkerheden af din personlige information, og endda inficere din computer med malware. Meddelelsen inkluderer som regel forskellige annoncer. Den anbefaler også at downloade en gratis MP3 converter eller anden applikation. Men hvis du klikker på den, vil du imidlertid installere et helt andet program end det, den hævder at installere, eller meddelelsen vil omdirigere dig til en sponsoreret webside.

Som før nævnt vises Lp.koyotesoft.com popup af en adware. Den bedste måde hvorpå du undgår den slags programmer og popups, er ved at tage dig bedre af din computers beskyttelse, når du søger på nettet. Du skal aldrig klikke på mistænkelige links, annoncer og især vedhæftninger i spam e-mail. Udgå ligeledes at installere applikationer fra mindre kendte kilder. Hver gang du downloader noget nyt, skal du sørge for at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, og afvise ekstra downloads, hvis der er nogle, som følger med hovedsoftwaren.

Vær opmærksom på, at Lp.koyotesoft.com popup vidner om tilstedeværelsen af en adware i dit system. En masse adware programmer virker som Tracking cookies og udgør en trussel for dine personlige oplysninger. De kan overvåge dine søgevaner og få adgang til de kodeord, du bruger, når du logger på forskellige konti, og anden følsom information. På den måde er den en trussel mod dit privatliv, da den kan videregive disse data til tredje parter, der som regel bruger dem til marketing relateret formål.

Fjern Lp.koyotesoft.com popup lige så snart du opdager den i din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. For at opspore og afinstallere adwaren, skal du følge vejledningen herunder. Du skal endelig ikke glemme at genoprette indstillingerne i alle berørte browsere. Dette bliver ligeledes forklaret i vejledningen.

Brug Kontrolpanelet til at fjerne Lp.koyotesoft.com popup’s hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, derpå se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.
 2. Se efter Lp.koyotesoft.com og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefales det at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. En skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Lp.koyotesoft.com popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> AdministrerAdd-ons.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Lp.koyotesoft.com og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Lp.koyotesoft.com popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet. 
 2. Gå igennem Extensions og Addons listen, og fjern alt der har relation til Lp.koyotesoft.com og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Lp.koyotesoft.com popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensionsi URL feltet. 
 2. Gå igennem udvidelseslisten og fjern programmer, du ikke har brug for, særligt dem der ligner Lp.koyotesoft.com. Hvis du er usikker, kan du midlertidigt inaktivere dem.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klik på Avancerede indstillinger, rul ned til bunden af listen og klik på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du fandt en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Lp.koyotesoft.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Koyotesoft Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juli 13, 2014 06:46, juli 13, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *