Like Games - Hvordan Fjernes Det?

 

Like Games er et adwareprogram, der har tilknytning til JustPlugIt. Det er designet til at tjene penge på internettet, og det er allerede berygtet for sine aggressive annoncer. Den væsentligste forskel på de lovlige annoncører og Like Games adware er, at sidstnævnte hovedsageligt tilbyder falske produkter og tjenester, og annoncerne kommer fra mistænkelige tredjepartsdomæner. Derfor kan man med god ret kalde programmets aktiviteter for malvertising.

Om Like Games Adware

Like Games adware gennemfører sine ondsindede gerninger i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari osv. Altså vil din browsers navn ikke redde dig fra, at denne tilføjelse flytter ind i din computer. Det eneste, der kan redde dig, er et professionel anti-malwareprogram, som vi vil komme nærmere ind på i slutningen af denne artikel.

Like Games er ansvarlig for fremvisningen af påtrængende annoncer af forskellig slags, såsom pop-ups, pop-unders, hyperlinks (i-tekstannoncer), mellemliggende annoncer, bannerreklamer, fuld vindues-bannere osv. De kan dukke op på hver eneste webside, som du besøger, men de viser sig primært på shopping-platforme, såsom ebay.com, amazon.com, bestbuy.com osv. Det er helt bevidst fra udviklernes side, eftersom der er større chance for, at du vil klikke på en annonce, der tilbyder dig en konkurrencedygtig pris, mens du søger efter nogle bestemte varer, end for at du klikker på den, når du surfer på andre sider. Hvordan går det til?

Like Games plug-in bruger samtidig en anden, urimelig taktik, med hvilken den sporer din NPII (ikke personlig identificerbar information). Informationen omfatter din søgehistorik, søgeforespørgsler, præferencer, bogmærker, IP-adresse osv. Disse oplysninger sælges til tredjeparterne. Og sådan går det til, at du får vist tilpassede annoncer.

Denne utrættelige strøm af annoncer bruger en masse CPU og RAM, hvilket dermed gør din computer langsommere. Din browser vil også arbejde dårligere. Udvidelser som Like Games er også tilbøjelige til at installere andre værktøjslinjer. Men udover at systemet bliver langsommere er den farligste egenskab ved denne tilføjelse, at den prøver på at få dig til at klikke på dens annoncer, som vil omdirigere dig til tvivlsomme tredjepartshjemmesider (f. eks reelzhot.com, myflixhd.com, rapidvidz.com osv.), hvor der er stor risiko for en malwareinfektion.

Hvordan trænger Like Games Adware ind i din computer?

Like Games rejser rundt i softwarepakker, der kaldes bundter. Den hopper på populære, gratis downloads, man finder på internettet, såsom musik- og videoafspillere. Disse softwarebundter oplyser ikke ordentlig om tilstedeværelsen af de medfølgende programmer. Derfor skal du læse Slutbrugerlicensaftalen eller anden supplerende dokumentation. Og du skal i hvert fald vælge en avanceret/brugerdefineret installation og annullere opsætningen af PUP’er (potentielt uønskede programmer). Derudover skal du ikke besøge tvivlsomme websteder, såsom torrents og lignende.

Hvis du gerne vil rense din computer for Like Games adware, kan du anvende et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage. Nedenfor kan du finde en vejledning til en manuel fjernelse af Like Games.Automatiske fjernelsesværktøjer til Like Games

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Like Games, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Like Games

Sådan fjernes Like Games ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Like Games installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Like Games og relaterede parasitter såsom Play Pop Games , DeepBlue Games , Play Crush Games .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Like Games fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Like Games samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Like Games, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Like Games fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Like Games. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Like Games eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Like Games, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Like Games fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Like Games samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Like Games, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Like Games fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Like Games være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Like Games fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Like Games. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Like Games, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
oktober 29, 2016 07:19, oktober 29, 2016 07:19
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *