Lollipop Adware - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: PUP
 

Adware Lollipop er en kendt reklame-platform, som distribueres via forskellige ”gratis” downloads. Mere tvivlsomme sider, der distribuerer programmer, ompakker typisk forskellige downloads for at kunne tjene penge på dem, og de inkluderer tit og ofte mere end et ekstra ”tilbud”. Et af den slags programmer er Lollipop – en platform, der distribuerer annoncer. Selvom man skal ”bekræfte”, at man gerne vil installere dette program, er indstillingen skjult blandt skærme, som man bladrer igennem.

Men det kommer ikke fra spam e-mails, og jeg tvivler på, at det kan downloades af andre trojanske virusser.

Når dette adware er blevet installeret, vil du kunne se flere annoncer, som normalt er generende og somme tider endda skadelige. Mange lignende reklamenetværk gør ikke et særligt godt job for at beskytte deres ”kunder” mod ondsindede webadresser eller media. Derfor kan vi ikke anbefale dig at installere eller beholde Lollipop på din PC.

Et andet problem med Lollipop er, at det ikke hører til kategorien af programmer, som først distribueres for at tjene penge. Det følger med andre ord i kølvandet på mange andre mere aggressive potentielt uønskede programmer. Det betyder, at når du lægger mærke til programmets annoncer, kan du være sikker på, at din PC er inficeret med diverse hijackere, kupon-programmer eller andet adware. F. eks kan Lollipop blive distribueret med Delta Search, DealPly, Babylon eller andet uønsket software. Derfor anbefaler jeg, at du scanner din PC med et anti-malware program (Spyhunter, Malwarebytes, Adwcleaner). Mens det kan være ganske nemt at afinstallere Lollipop fra Kontrolpanelet, er det en anden sag med det relaterede malware.

I nogle tilfælde installerer Lollipop installationsprogrammet ikke adwareprogrammet. Der er tendens til, at malware programmet distribueres i nogle lande (f. eks Frankrig) frem for at inficere computere i hele verden. Men denne tendens kan ændre sig, og de føromtalte parasitter sigter efter computere generelt uden at tage højde for den geografiske placering.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Lollipop adware

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Lollipop Adware, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Lollipop adware fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 5, 2015 19:05, september 5, 2015 19:05
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *