LolyKey - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

LolyKey er ikke en ekstrem farlig infektion, men den skal alligevel ikke være installeret på din computer, for den kan give dig alvorlige problemer med it-sikkerheden. Programmet kategoriseres officielt som adware, hvilket betyder, at når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine browsere. Annoncerne er ikke alene forstyrrende, de er også ondsindede og kan udsætte din computer for andre mulige trusler, så vi anbefaler, at du helst ikke klikker på nogen af dem. Det er ikke særlig svært at fastslå, om din computer er inficeret med LolyKey eller ej, da alle annoncerne, der vises af dette malware, er markeret med et særligt slogan, såsom ”Ads by LolyKey” eller ”Brought to you by LolyKey”, som du vil kunne se i et af annoncernes hjørner. Så hvis du har lagt mærke til den slags annoncer, er der ingen tvivl om, at din computer er inficeret, og du bør løse dette problem.

Denne artikel vil forsyne dig med en vejledning, der beskriver, hvordan du enten manuelt eller automatisk fjerner LolyKey fra din computer. Det er helt op til dig selv, hvilken metode du vælger.

Hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne computervirusser, råder vi dig til at vælge den automatiske metode, for den er helt enkelt meget lettere og tidsbesparende. Du skal blot downloade et ordentligt anti-malware program og scanne din PC med det. Til denne særlige opgave anbefaler vi enten SpyHunter eller StopZilla – begge af disse apps vil uden besvær tage sig af infektionen. Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware applikationer efter eget valg. Vi anbefaler ligeledes, at et af disse programmer forbliver installeret på din computer, selv efter fjernelsen af LolyKey, fordi det vil beskytte dit system mod lignende infektioner fremover.

Du kan som sagt også fjerne LolyKey manuelt. Det kræver dog et særligt kendskab, så det kan være vanskeligt for dig, hvis du ikke har erfaring på dette område. Til dette formål har vi udviklet en trin-for-trin LolyKey manuel fjernelsesvejledning, som vil hjælpe dig igennem denne proces. Du kan finde den i slutningen af denne artikel. Hvis du følger alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne infektionen ved egen hjælp.

Hvis du skulle støde på problemer i løbet af processen, kan du bare kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Videre i denne artikel fortæller vi om de særlige funktioner ved denne LolyKey infektion.

Om LolyKey

Selvom det beskrives som et nyttigt program, der skulle kunne spare både din tid og penge ved at bringe dig forskellige kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Du vil hverken spare din tid eller penge med denne applikation. Det er snarere lige omvendt, du kan spilde din tid og miste dine penge, som følge af LolyKey.

Alle disse kuponer og tilbud fremkommer i irriterende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Hvis du klikker på en af dem, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører diverse it kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan således blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved LolyKey er dataindsamling. Efter installation vil programmet indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, eller endda din IP adresse og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således endnu mere relevante og interessante i dine øjne, og på den måde vil der være større mulighed for, at du klikker på en af dem. Og det er netop formålet med LolyKey, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne.

Således distribueres LolyKey

LolyKey spredes på samme måde som det meste andet adware, nemlig bundtet med diverse freeware, som kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader en PDF generator eller media player fra en upålidelige hjemmeside, er der en risiko for, at LolyKey vil blive downloadet og installeret ved siden af og bag din ryg. Det er grunden til, at du altid skal være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal altid læse alle vilkår og betingelser og aldrig springe punkter over. Hvis det er muligt, så vælg en brugerdefineret eller avanceret installation. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage de nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, idet noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis det allerede er for sent og din computer er inficeret, skal du omgående fjerne dette malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til LolyKey

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom LolyKey, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af LolyKey Ads

Sådan fjernes LolyKey ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom LolyKey installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til LolyKey
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af LolyKey fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med LolyKey samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med LolyKey, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse LolyKey fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner LolyKey. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af LolyKey eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med LolyKey, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse LolyKey fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med LolyKey samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med LolyKey, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man LolyKey fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde LolyKey være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse LolyKey fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på LolyKey. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med LolyKey, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 18, 2015 10:39, juli 18, 2015 10:39
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *