Websearch.look-for-it.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Websearch.look-for-it.info virus er en browser hijacker, der overtager Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Når programmet først er inde i systemet, erstatter det din startside og standard søgeudbyder. Problemet med Websearch.look-for-it.info er, at det er en reklamestøttet søgemaskine, og det tilføjer en lang række sponsorerede hjemmesider i dine søgeresultater. Applikationen kan omdirigere dig til kommercielle eller endda skadelige hjemmesider. Du vil ikke blot være ude af stand til at få pålidelige søgeresultater, men du vil samtidig risikere at besøge potentielt farlige sider, hvor dit system kan blive inficeret.

Det er stærkt anbefalet af fjerne Websearch.look-for-it.info virus, så snart du bemærker dets aktivitet i dit system. Kør en fuld systemscanning med Spyhunter eller StopZilla og løs dette problem automatisk, eller følg vejledningen angivet forneden, for at fjerne Websearch.look-for-it.info virus manuelt.

Om Websearch.look-for-it.info virus

Websearch.look-for-it.info virus er lavet af de samme udviklere, som er ansvarlige for Websearch.flyandsearch.info virus, Websearch.calcitapp.info virus, Websearch.fastsearchings.info virus osv. Som du kan se, så deler de alle det samme udseende. Alle disse browser hijackere fungerer fuldstændig på samme måde og har de samme formål. De benytter ligeledes de samme metoder til at trænge ind i computerne.

websearch-look-for-it-info-virus

Efter installationen ændrer programmet din startside og standard søgeudbyder til Websearch.look-for-it.info. Det foretager ikke blot disse ændringer uden brugerens samtykke, men det kan heller ikke levere normale tjenester som en søgemaskine. Søgeresultaterne af Websearch.look-for-it.info er baseret på sponsorerede hjemmesider, dem som har brug for mere trafik eller annoncering. Du kan aldrig vide om de hjemmesider, som Websearch.look-for-it.info virus bringer i dine søgeresultater, er sikre at besøge, så du kan ende med at få dit system inficeret med spyware, adware eller andre trusler.

Således distribueres Websearch.look-for-it.info virus

Websearch.look-for-it.info virus trænger typisk ind i computerne ved at følge med andre programmer, såsom download managers, PDF creators, musik- eller videoafspillere osv. Du kan forhindre, at det kommer ind i dit system, hvis du er mere opmærksom på installationspunkterne ved dine freeware-programmer fra internettet. Du skal vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde, og dermed kan du se hvilke andre applikationer, som du bliver tilbudt at installere som standard. Du skal altid fravælge indstillinger, der indeholder lidet kendte eller ukendte værktøjer. Du skal heller aldrig godkende at udskifte din startside med ukendte hjemmesider.

Hvis en af dine browsere allerede er ramt af denne browser hijacker, skal du fjerne Websearch.look-for-it.info virus hurtigst muligt. Afinstaller alt, der har forbindelse til dette eller lignende domæner fra din Programliste. Du skal ligeledes fjerne alle ukendte programmer, der for nyligt er blevet installeret. De kan nemlig også have relation til denne hijack. Hvis du gerne vil fjerne Websearch.look-for-it.info virus automatisk, skal du bruge et anti-malware værktøj og køre en fuld systemscanning med det.Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.look-for-it.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Look-for-it Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Websearch.look-for-it.info virus

Sådan fjernes look-for-it virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websearch.look-for-it.info virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websearch.look-for-it.info virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Websearch.look-for-it.info virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med look-for-it virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Websearch.look-for-it.info virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websearch.look-for-it.info virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.look-for-it.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Websearch.look-for-it.info virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern look-for-it virus fra listen.
Sådan fjernes look-for-it virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med look-for-it virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.look-for-it.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Websearch.look-for-it.info virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Websearch.look-for-it.info virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller look-for-it virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.look-for-it.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Websearch.look-for-it.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 19, 2015 09:27, februar 19, 2015 09:27
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *