Lpcloudsvr Advertising Network - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Ipcloudsvr advertising network (reklamenetværk) er nogle domæner, der bruges til at vise annoncer. Diverse websider køber trafik og klik fra reklamenetværk såsom Adcash, og håber derved at få yderligere eksponering. Dette ville være en lovlig forretning, hvis folk, idet de installerer adware, ville være klar over, hvad de kan forvente. Men Ipcloudsvr annoncer har forbindelse til forskellige programmer, der installerer denne applikation uden en klar tilladelse fra brugeren, og i øvrigt forsøger at skjule den kendsgerning, at de er adware. Computerbrugerne begynder dermed at se diverse popups og undrer sig over, hvilket program der viser dem. Nogle url ved disse popups indbefatter: lpcloudsvr401.com, lpcloudsvr090.com, lpcloudsvr302.com, lpcloudsvr203.com, lpcloudsvr204.com, lpcloudsvr302.com, lpcloudsvr303.com, lpcloudsvr401.com, lpcloudsvr403.com, lpcloudsvr405.com, lpcloudsvr406.com, lpcloudsvr407.com, lpcloudsvr409.com, lpcloudsvr0124.com, lpcloudsvr0100.com. Alle disse domæner er registreret privat for at undgå at afsløre ejerne af netværket. Det er ganske foruroligende.

Ipcloudsvr relateret adware trænger som regel ind i computerne sammen med andre applikationer, som brugerne kan downloade fra internettet. Disse inkluderer gratis video- eller musikafspillere, PDF creators, download managers osv. Hvis du gerne vil undgå programmer, der er bundtet med hovedsoftwareprogrammet, skal du være mere opmærksom på installationsprocessen ved freeware. Du skal kontrollere hvert installationspunkt nøje og fravælge samtlige indstillinger, der tilbyder at downloade ekstra applikationer, medmindre du kender dem og ved, at de vil være til nytte.

Popup annoncerne vil ikke holde op med at dukke op indtil du fjerner adwareprogrammet fra Ipcloudsvr netværk. Det er en unfair marketing kampagne, som rent faktisk kan udgøre en risiko for dit system. Du vil højst sandsynlig ende med at installere et adwareprogram, der er ansvarlig for at reklamere for diverse sponsorerede links, og din PC vil blive oversvømmet med uønskede annoncer. Desuden vil programmet spore dine søgevaner, herunder dine søgeforespørgsler. Det kan sende disse data videre til tredjeparterne, som vil benytte dem til andre formål vedrørende markedsføring.

Det er stærk anbefalet at fjerne Ipcloudsvr linkvisende adware fra din computer, så snart du bemærker dem. Kør en fuld systemscanning med Spyhunter, hitman eller andet lovligt værktøj, du har tillid til. De vil nemt fjerne disse generende meddelelser. Du må ikke glemme at opgradere dit anti-spyware program til den nyeste version, så du kan være sikker på, at det finder og fjerner de nyeste, uønskede programmer.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Ipcloudsvr relateret adwares hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Fjern alt, der har forbindelse til Ipcloudsvr adware eller de url, som er beskrevet i starten af denne artikel. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Ipcloudsvr relateret adware fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern dem, som du ikke kender OG som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Ipcloudsvr relateret adware fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, som du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Ipcloudsvr adware fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner WowCoupon. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til lpcloudsvr advertising network

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Lpcloudsvr Advertising Network, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel lpcloudsvr advertising network fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
maj 15, 2015 08:24, maj 15, 2015 08:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *