Lucky Bright - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Lucky Bright kan umiddelbart virke som en nyttig applikation, men sådan forholder det sig bare ikke. Programmet kategoriseres officielt som adware, hvilket betyder, at når Lucky Bright først er inde i systemet, vil det vise forskellige annoncer i alle dine browsere.

Det er ikke særlig svært at afgøre, om din computer er inficeret med dette malware eller ej, for annoncerne, der vises af Lucky Bright, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by Lucky Bright” eller ”Brought to you by Lucky Bright”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt afgjort inficeret og du bør gøre noget ved sagen.

Lucky Bright kan fjernes enten manuelt eller automatisk, så det er helt op til dig selv, hvilken fjernelsesmetode, der passer dig bedst. Den automatiske er dog meget nemmere og hurtigere, så vi foreslår, at du vælger den fremgangsmåde.

Først skal du downloade et pålideligt anti-malware program (såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes) og installere det på din computer. Derefter skal du køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du foretrækker den manuelle metode, kan du benytte dig af vores trin-for-trin Lucky Bright manuelle fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne noget komplicerede virusfjernelse. Du skal blot følge alle punkterne, og hvis du gør det korrekt, vil virussen være fjernet fra din computer på ingen tid.

Hvis du støder på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Lucky Bright og dets specifikke funktioner.

Om Lucky Bright adware

Som vi allerede har været inde på, så kategoriseres Lucky Bright som adware. Det vil sige, at det viser diverse annoncer i alle dine browsere. De kan fremkomme som pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

Annoncerne, der vises af Lucky Bright, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du skulle komme til at klikke på en annonce, der vises af Lucky Bright, vil du straks blive omdirigeret til en anden hjemmeside, der eventuelt tilhører it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres Lucky Bright adware

Lucky Bright spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med diverse freeware programmer, som kan downloades gratis fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en media player eller PDF generator fra en upålidelige hjemmeside, er der risiko for, at Lucky Bright installationsprogrammet vil blive downloadet ved siden af. Så når du godkender installationen af freeware, giver du samtidigt tilladelse til, at Lucky Bright også bliver installeret på din computer. Derfor skal du altid læse vilkår og betingelser grundigt og i øvrigt beskytte dit system med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Lucky Bright

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Lucky Bright, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Lucky Bright Ads

Sådan fjernes Lucky Bright ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Lucky Bright installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Lucky Bright og relaterede parasitter såsom Lucky Leap , Lucky Tab .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Lucky Bright fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Lucky Bright samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Bright, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Lucky Bright fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Lucky Bright. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Lucky Bright eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Bright, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Lucky Bright fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Lucky Bright samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Bright, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Lucky Bright fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Lucky Bright være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Lucky Bright fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Lucky Bright. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lucky Bright, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Lucky Bright fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
december 8, 2015 12:18, december 8, 2015 12:18
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *