Lucky Leap - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Lucky Leap er et adwareprogram, der viser popup meddelelser med diverse kuponer og rabatkoder, mens du surfer på internettet. Disse meddelelser dukker som regel op, når du besøger nogle shopping hjemmesider, såsom Amazon, eBay, Feelunique osv. Du kan måske tænke, at den slags popups kan være ganske nyttige, når du køber noget. Men sandheden er, at Lucky Leap er et generende program, som ikke blot kan forstyrre dit daglige arbejde på computeren, det kan samtidig føre til alvorlige malware infektioner, idet det omdirigerer til ondsindede hjemmesider.

Formålet med dette adware er at tjene penge på opbyggelsen af trafik til visse hjemmesider samt reklamere for visse produkter eller tjenester. De metoder, det benytter sig af, er imidlertid ikke rimelige. Når Lucky Leap er trængt ind i computeren, vil du opleve tonsvis af omdirigeringer til ukendte hjemmesider, hvilket ikke bare er irriterende, det kan ligeledes være en kilde til infektion. For ikke at tale om den konstante strøm af annoncer, som er ret forstyrrende.

Lucky Leap kan tilføjes Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome browseren. Det sker i løbet af installationen af et andet program, såsom en musikafspiller, download manager osv. Det eneste du skal gøre, for at undgå infiltration af den slags adware i dit system, er at følge installationspunkterne nøje i stedet for at springe dem over, samt fjerne afkrydsningsfelterne ved alle ubekendte programmer, der vil blive tilføjet din computer som standard.

For at fjerne Lucky Leap, skal du åbne Kontrolpanelet -> Tilføj og Fjern Programmer listen og afinstallere det derfra. Du bør ligeledes kontrollere browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, og fjerne det derfra. Hvis du ikke kan se Lucky Leap på listen, skal du benytte et anti-malware værktøj, såsom Spyhunter og scanne din computer med det. Hvis du har problemer med omdirigeringer, er du nok nødt til at nulstille din startside og søgemaskine til den, du brugte forinden:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Rediger standardsøgninger.
 3. Fjern Lucky Leap fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne siden med indstillinger.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det & nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det & nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det & nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. I Opstart vælg ‘Åbn siden Ny fane’ (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Vær opmærksom på, at det er yderst vigtigt at scanne din computer med et pålideligt anti-malware program efter at Lucky Leap er blevet fjernet, da det er muligt, at dit system er blevet inficeret med virusser, mens programmet befandt sig derinde.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Lucky Leap

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Lucky Leap, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Lucky Leap fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
maj 7, 2015 14:49, maj 7, 2015 14:49
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *