Luckypage123.com - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Luckypage123.com virus
 

Luckypage123.com kategoriseres som en browser hijacker, så hvis du har bemærket, at denne webside dukker op, hver gang du åbner din webbrowser, er det et tegn på, at din computer er inficeret. Og det skal du gøre noget ved. Selvom der i dette tilfælde ikke er tale om en meget farlig virus, kan vi alligevel ikke råde dig til at beholde den i dit computersystem, for den kan lede dig hen til mere alvorlige it-sikkerhedsproblemer.

Du kan fjerne en infektion som denne på to måder, og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge. Hvis du ikke har erfaring med at fjerne computervirusser, er det nok bedst, hvis du fjerner Luckypage123.com på den automatiske måde. Det eneste du har brug for en lille smule hjælp fra et anti-malwareprogram, så hvis du ikke har sådan et allerede, bør du anskaffe dig et. Vi foreslår, at du enten downloader Reimage eller til denne opgave. Scan din computer med det, og det skulle automatisk kunne finde og fjerne malwareprogrammet. Og hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du foretrækker at udføre denne fjernelse manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Luckypage123.com manuelle fjernelsesvejledning, som vi har udviklet for at hjælpe dig gennem denne noget komplicerede virusfjernelsesproces. Hvis du formår at fuldføre alle punkterne korrekt, skulle virussen forsvinde fra dit computersystem for altid.

Skulle du støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Luckypage123.com.


Luckypage123.com_browser_hijacker_remove

Om Luckypage123.com browser hijacker

Programmet fungerer som en tilføjelse, der passer til alle de mest populære webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge og selv Safari. Det betyder, at Apple-brugere også kan blive inficeret.

Når Luckypage123.com først er inde i computersystemet, vil det ændre nogle indstillinger i webbrowserne. For eksempel vil både din startside og standardsøgemaskine blive udskiftet med www.luckypage123.com. Selvom denne webside ligner en lovlig søgemaskine, kan vi ikke anbefale dig at bruge den. Først og fremmest viser den forskellige sponsorerede søgeresultater, som ikke har relevans for dine søgeforespørgsler, så du vil kun spilde din tid på den måde. Endvidere kan de sponsorerede links lede dig hen til websider, der tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Så hvis du klikker på de sponsorerede links, kan konsekvensen være, at din computer bliver inficeret med andet malware, eller hvis du køber noget på en af de sider, kan du tilmed blive snydt og miste dine penge.

Luckypage123.com opfører sig også som et adwareprogram, så du skal ikke blive overrasket, hvis der pludselig og helt tilfældigt dukker forskellige annoncer op. Annoncerne, der vises af Luckypage123.com, kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan endda til enhver tid blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer. Så vi gentager, vi kan ikke råde dig til at klikke på nogen af dem.

Luckypage123.com er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Eftersom de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk såsom Google og Facebook ads, benytter de sig af adware som dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder Luckypage123.com på din computer, vil forskellige hackere og svindlere være i stand til at nå dig direkte i dine webbrowsere hver dag.

Således distribueres Luckypage123.com browser hijacker

Luckypage123.com spredes på samme måde som de fleste andre adwareprogrammer af denne slags – nemlig bundtet med diverse freewareprogrammer, der kan downloades fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en gratis media player eller download manager fra en upålidelig webside, er der risiko for, at Luckypage123.com vil blive downloadet og installeret ved siden af. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og din computer skal altid være beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Luckypage123.com

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Luckypage123.com, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Luckypage123.com virus

Sådan fjernes Luckypage123.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Luckypage123.com installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Luckypage123.com virus og relaterede parasitter såsom FindWide , Search.installmac.com , Dts.search-results.com virus , Zwinky Toolbar .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Luckypage123.com fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Luckypage123.com fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Luckypage123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Luckypage123.com fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Luckypage123.com og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Luckypage123.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Luckypage123.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Luckypage123.com fra listen.
Sådan fjernes Luckypage123.com fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Luckypage123.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Luckypage123.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Luckypage123.com fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Luckypage123.com fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Luckypage123.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Luckypage123.com, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Luckypage123.com fjernelse

 
 

Luckypage123.com skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 16, 2017 07:22, august 21, 2017 08:17
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *