Creative.m2pub.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Creative.m2pub.com pop-up er en webbrowser plugin, der opfører sig som et PUP (potentielt uønsket program) på brugerens computer. Denne adware viser tilfældige pop-up annoncer uanset hvilken webbrowser, du bruger – Google Chrome, Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Så hvis du ser de annoncer, betyder det, at din computer er blevet inficeret.

Denne adware blev skabt til at udvikle trafik til tredje parters hjemmesider i særdeleshed og samle kundeemner, for på den måde at tjene penge. Creative.m2pub.com pop-up kan virkelig gøre din søgning til en dårlig oplevelse – når som helst du åbner din browser, vil den ligeledes åbne en ekstra fane og vise tonsvis af pop-up reklamer. Selvom denne adware ikke i sig selv er et virus, kan den forårsage en hel del skade, ved at omdirigere dig til inficerede hjemmesider lige så snart, du klikker på deres annoncer.

Hvis du gerne vil være fri for denne browser plugin, er du nødt til at undgå installation af software, der hentes gratis på hjemmesider med et tvivlsomt ry. Hvis du er nødt til at få nogle gratis applikationer, så skal du være opmærksom på installationsprocessen, og hvis muligt vælge en avanceret installationsmåde, for at forhindre tilføjelse af ekstra software. Værktøj såsom Creative.m2pub.com følger ofte med hovedprogrammet.

Hvis din computer allerede er inficeret, og du er træt af at se alle de pop-up annoncer, så brug vores fjernelsesvejleding, for at løse problemet.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Creative.m2pub.com popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Creative.m2pub.com og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Creative.m2pub.com fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til Creative.m2pub.com og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Creative.m2pub.com fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Creative.m2pub.com og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Creative.m2pub.com fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Creative.m2pub.com. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til creative.m2pub.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom M2pub Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

creative.m2pub.com popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 5, 2014 06:46, august 5, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *