Magical Find - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Magical Find kan umiddelbart se ud som en nyttig applikation, men det er bare endnu et generende malware program, som ikke bør være installeret på din computer. Det foregiver at være et lovligt og gratis værktøj, som kan forbedre din søgning på internettet, men det passer ikke. Det er officielt opført som adware, hvilket betyder, at når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine browsere.

Hvis du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal løse problemet, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner Magical Find enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser ligesom Magical Find, anbefaler vi den automatiske metode – den er meget nemmere og mere tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derefter køre en scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det skulle automatisk finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

Hvis du gerne vil fjerne virussen manuelt, er du nødt til at fuldføre flere punkter. Denne proces kan være noget vanskelig, så for at hjælpe dig har vi udviklet en speciel Magical Find manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne Magical Find ved egen hånd.

Skulle du støde på nogle problemer i løbet af processen, er du velkommen til at spørge os om hjælp i kommentarsektionen nedenfor. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Magical Find og programmets specifikke funktioner.

Om Magical Find adware

Selvom det ifølge beskrivelsen skulle være et værktøj, der vil hjælpe dig med en nemmere og hurtigere søgning på internettet ved at give dig et hurtigt søgefelt på hver webside, så passer det ikke. Dette alternativ til Google og Yahoo søgemaskinerne er fuldstændig ubrugeligt.

Først og fremmest er resultaterne i denne søgemaskine ødelagt og du vil ikke være tilfreds med dem. For det andet vil det vise diverse annoncer i dine browsere. Annoncerne kan vises som f. eks pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

Og så vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider eller endda din IP adresse eller e-mail adresser. Annoncerne bliver tilpasset i henhold til de indsamlede data og bliver således mere relevante og interessante i dine øjne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med Magical Find, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne.

Således distribueres Magical Find

Dette adware spredes på samme måde som det meste andet malware af denne type, nemlig bundtet med forskellige freeware programmer, som man kan downloade gratis fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en media player eller download manager, er der risiko for, at Magical Find vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge er brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. På den måde vil du være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage nødvendige ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med Magical Find, skal du omgående fjerne det fra din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til Magical Find

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Magical Find, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Magical Find Ads

Sådan fjernes Magical Find ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Magical Find installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Magical Find
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Magical Find fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Magical Find samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Magical Find, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Magical Find fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Magical Find. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Magical Find eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Magical Find, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Magical Find fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Magical Find samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Magical Find, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Magical Find fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Magical Find være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Magical Find fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Magical Find. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Magical Find, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Magical Find fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 29, 2015 09:10, september 29, 2015 09:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *