Majestic Coupons - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Majestic Coupons er endnu en generende adware, der bliver installeret i computerbrugernes systemer uden deres vidende. Disse annoncer kan dukke op i din webbrowser i forskellige afskygninger, såsom pop-ups, pop-unders eller banner annoncer. Da Majestic Coupons er en browser add-on, kan det tilføjes alle de mest populære og vidt brugte webbrowsere, inklusiv Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Selvom udviklerne af denne adware lover, at den vil øge din søgeoplevelse, ved at give dig værdigfulde kuponer, kommercielle tilbud og rabatter, skal du ikke tro på det. Grunden til det er, at Majestic Coupons er en ad-supporter, og alle de tilbud, der for det meste viser sig på e-commerce hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, kommer fra tredje parterne og er falske. Hvis du klikker på en af de annoncer, vil du straks blive omdirigeret til tredje parternes hjemmesider, der kan være inficeret og skade din computer. Desuden vil Majestic Coupons indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, ip adresser eller mest besøgte sider. Disse data vil senere hen blive givet videre til tredje parterne og de vil justere deres annoncer, så de passer til de oplysninger, og dermed gøre annoncerne mere interessante i dine øjne. Denne adware er ligeledes i kategorien PUP (potentielt uønsket program), så hvis du har opdaget den på din computer, anbefales det på det kraftigste, at du straks fjerner den. Majestic Coupons udvikler webtrafik og samler kundeemner – det er på den måde, de tjener penge.

Denne adware distribueres på samme måde som det meste adware – ved at følge med andet gratis software. Det vil sige, at når du downloader freebies fra en mistænkelig webside, er der chance for, at Majestic Coupons også følger med. Når det så er sagt, er du nødt til at holde nøje øje med installationsprocessen ved gratis software fundet på internettet, for at undgå, at denne ondsindede applikation bliver installeret på din PC. Du skal ikke springe noget trin over, og hvis det er muligt, så vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Læs alle Vilkår og Betingelser, og sørg for, at du er klar over, hvad der bliver installeret. Hvis du ser en installation af en uønsket applikation, skal du ikke tillade det. I tilfælde af, at din computer allerede er blevet inficeret med Majestic Coupons, anbefaler vi, at du skanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil opspore og fjerne truslen automatisk. Hvis du foretrækker at gøre dette manuelt, skal du blot følge vores trin-for-trin Majestic Coupons fjernelsesguide.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Majestic Coupons’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Majestic Coupons og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Majestic Coupons fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Majestic Coupons og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Majestic Coupons fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Majestic Coupons og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Majestic Coupons fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Majestic Coupons. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Majestic Coupons

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Majestic Coupons, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Majestic Coupons skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 4, 2014 06:46, august 4, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *