Jgp.makejava.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Jgp.makejava.net popup er en irriterende meddelelse, der vises for affiliate marketingrelaterede formål. Hvis du er blevet tilbudt at opdatere din browser, Java eller andet program af denne popup, betyder det, at din computer er blevet inficeret af noget adware. Normalt er ejerne af denne slags popups kun ude på at øge trafikken for sponsorerede hjemmesider eller distribuere andre potentielle uønskede applikationer. De er ikke skadelige, men de er yderst generende og det kan ikke anbefales at have dem på computeren.

For det første kan Jgp.makejava.net popup omdirigere dig til ondsindede hjemmesider. Dette vil medføre risiko for at blive inficeret med malware eller andre skadelige infektioner. I nogle tilfælde indeholder popuppen forskellige links til at downloade adware eller andre potentielle uønskede programmer. Selvom Jgp.makejava.net popup foreslår dig at downloade en opdatering for Java eller andet program, skal du aldrig klikke på det, da det ikke har noget tilfælles med dine lovlige programmer.

Normalt dukker Jgp.makejava.net popup op efter at du har downloadet nogle gratis programmer på din PC. En masse freeware distribuerer ekstra værktøj, såsom adware, browser udvidelser, browser plugins, osv. Du kan også blive inficeret ved at klikke på et ondsindet link eller annonce. Du bør være mere opmærksom på de programmer, du installerer på din PC og du skal aldrig tillade tilføjelse af ekstra downloads under installationen. Det anbefales at læse Vilkår og Betingelser, og vælge en Brugerdefineret indstilling, hvis du gerne vil være i stand til at afvise valgfrie downloads.

Fjern Jgp.makejava.net popup og adwaren, der frembringer den, lige så snart du opdager dem i dit system. Herunder vil du finde en komplet guide, der forklarer hvordan det gøres.

Speciel guide til fjernelse af Jgp.makejava.net popup

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Jgp.makejava.nets hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Jgp.makejava.net og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Jgp.makejava.net popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til Jgp.makejava.net og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Jgp.makejava.net popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Jgp.makejava.net og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Jgp.makejava.net popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Jgp.makejava.net. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Jgp.makejava.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Makejava Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 21, 2014 06:46, august 21, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *