Malware Crusher - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: PUP
 

Det potentielt uønskede program (PUP) Malware Crusher er fremstillet af de samme udviklere, som har introduceret et uægte sikkerhedsværktøj kaldet Advanced Mac Cleaner. Begge sikkerhedsprogrammer til Mac-operativsystemer er alt andet en nyttige – pålidelige scannere finder altid Malware Crusher som ”Program.Unwanted.2466”, “Riskware.Unwanted” og “Suspicious_GEN.F47VO1.11”.

Malware Crusher er et falsk sikkerhedssoftware: du skal ikke betale 23,95 euro for den fulde version

På den officielle hjemmeside for Malware Crusher klassificerer udviklerne det som det bedste Windows anti-malware for komplet systemsikkerhed. Ejerne af dette software antyder, at de gerne vil holde brugernes Windows-pc ’er fri for alle trusler. Deres fremragende produkt skulle kunne klare alle synlige og usynlige trusler uden at påvirke computerens ydeevne. De anbefaler, at computerbrugerne downloader dette software gratis. Men denne version tilbyder kun scanninger, og deres resultater vil altid være de samme – man bliver opfordret til at købe den fulde version for 23,95 euro. Du skal ikke bruge dine penge på et værktøj, som kategoriseres som potentielt uønsket (Potentielt Uønskede Programmer gør dit system langsomt og kan være skadelige).


Rapporter fra bekymrede folk antyder, at der også reklameres for Malware Crusher i tilfældige popup-annoncer. Man skal ikke downloade dette software til Mac-operativsystemer. Hvis du får fat i dette værktøj, får du ikke de bedste resultater. Faktisk bliver programmet nok slet ikke opdateret regelmæssigt. Og derfor er det ikke i stand til at finde de nyeste trusler. Men Mac-brugere vil helt sikkert blive opfordret til at prøve det nye software med meddelelser som denne:

“Protect your Mac against malware threats. A security solution which removes active malware, ad-ware and viruses to keep your Mac safe and protected, always”.

Selvom det lyder som et effektivt program, klassificeres det uønskede program Malware Crusher ikke som et respektabelt hjælpeværktøj. De meddelelser, som reklamerer for dette værktøj, vil faktisk også opføre sig som almindelig svindel i form af teknisk support, som hævder, at dit Mac OS er alvorligt ødelagt af malwareinfektioner. Udviklere af pålideligt software benytter ikke den slags bedrageriske metoder (Undgå at installere potentielt uønskede programmer). Derfor håber vi, at du vil bruge dine penge på et mere værdsat sikkerhedsprogram, som ikke kun taler om en ordentlig beskyttelse, men som også gør det nødvendige arbejde.

Selvom potentielt uønskede programmer såsom det falske sikkerhedsprogram Malware Crusher ikke kan klassificeres som virusser, så ligger de meget tæt op af den betegnelse. Og selvom de ikke begynder en skadelig aktivitet, er deres beskyttelse umiddelbart meget dårlig (Kampen mod potentielt uønskede programmer). Så selvom du går ud fra, at du er beskyttet mod alle malwaretrusler, kan disse parasitter nemt få adgang til dit operativsystem.

Hvordan undgår man potentielt uønskede programmer såsom det falske software malware Crusher

Hvis du støder på bedrageriske annoncer for det potentielt uønskede værktøj Malware Crusher, skal du helst lukke popup-vinduet uden at klikke på selve annoncen. Det kan skade din it-sikkerhed, hvis du downloader falske sikkerhedsprogrammer, for malwaretrusler vil have nemmere ved at trænge ind i din enhed. Du går måske ud fra, at programmet vil bekæmpe alle parasitter, men Malware Crusher gør nok meget lidt for at forbedre din it-sikkerhed. Du kan forsøge at slippe af med Malware Crusher manuelt. Åbn Program-mappen på din Mac og søg efter dette værktøj. Når du finder det, skal du smide det i papirkurven.

Hvis du generelt gerne vil undgå malware, håber vi, at du vil styrke dine programmer og dit operativsystem. Hvis du bemærker, at der er udgivet en opdatering til et program, du bruger, skal du ikke tøve med at benytte dig af den. Hvis du ikke gør det, vi din computer fortsat være udsat for den slags svagheder. Som du sikkert godt ved, så finder exploit kits disse fejl og bruger dem til at installere malware.

Hvis du gerne vil have fat på et pålideligt anti-malwareprogram, har vi et par forslag til dig. Anvend Reimage eller Spyhunter, for de vil gøre et fremragende arbejde med at beskytte din enhed mod malware, spyware samt andre slags virusser.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware Crusher

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Malware Crusher, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
april 8, 2018 20:10, april 8, 2018 20:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *