Web.mappingdo.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Web.mappingdo.net popup er en adware, der kan tilføjes Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Google Chrome. Den beskrives som en PUP (eventuelt uønsket program), på grund af de mange annoncer, der vises på brugernes inficerede computere.

Web.mappingdo.net popup’en kan vise reklamer til enhver tid og på enhver side, du besøger. Hvis det sker for dig, betyder det at din computer en inficeret med en adware. Hvis du klikker på en af de annoncer, vil du hjælpe skaberne af denne adware med at tjene penge. De bruger popup annoncer for at udvikle trafik til tredjepartens websider. Den virker som en web browser plugin og, som nævnt før, passer til alle de mest populære browsere.

Som regel bliver Web.mappingdo.net popup installeret via gratis software, der er downloadet/hentet fra internettet. Den er blandet sammen med andre programmer og kan blive installeret ved siden af uden brugerens viden. Hvis din PC er inficeret, vil Web.mappingdo.net popup dukke op i en ny fane hver gang du starter din web browser. Typisk tilbyder den at opdatere dit software, for eksempel Java eller Flash Player. Hvis du klikker på en af de annoncer, opdaterer du dog ikke dit software, i stedet downloader du endnu en adware applikation. Det kan være værktøjslinjer, browser hijackers (kaprer) eller andre former for PUP.

Web.mappingdo.net popup viser annoncer uanset hvilken webside du er på og forstyrrer på den måde din søgen. Dette domæne er ikke i sig selv ondsindet, men en adware, der bruges af sin ejere, er ondsindet.

For at undgå dette uønskede program på din computer, bør du virkelig være påpasselig med at installere ny software. Find altid ud af hvad der bliver installeret sammen med din ønskede applikation. Det vil hjælpe dig med ikke at komme i vanskeligheder. Hvis din computer allerede er inficeret, prøv vores gennemgang til at fjerne det.

Ved brug af Kontrolpanelet til at fjerne Web.mappingdo.net popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åben Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 skriv kontrolpanel i søgeboksen, derpå se efter afinstallér et  program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.
 2. Se efter Web.mappingdo.net popup og/eller lignende elementer i listen over programmer. Ved standardindstilling tilråder jeg, at du fjerner Yontoo, WebCake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. Scanning med Anti-Malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om hvilke programmer du ligeledes burde fjerne derfra.
 3. Luk kontrolpanel.

Fjernelse af Web.mappingdo.net popup fra Internet Explorer

 1. Klik påWrench icon (skruenøgle ikon->Manage Add-ons (håndtér Add-ons)
 2. Gå igennemToolbars and extensions (Værktøjslinjer og udvidelser). Fjern alt der er relateret til Web.mappingdo.net popup og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Web.mappingdo.net popup fra Firefox

 1. Skriv about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Extensions and Addons list, fjern alt Web.mappingdo.net popup relateret og elementer du ikke genkender. Hvis du ikke kender extension’en (udvidelsen) og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle or Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox ->Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere)   -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Web.mappingdo.net popup fra Chrome

 1. Skriv chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem extensions listen og fjern programmer, du ikke har brug for, specielt dem der ligner Web.mappingdo.net popup. Hvis du er usikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit skrive chrome://settings i URL feltet, klik på Advanced settings (Avancerede Indstillinger), rul ned til bunden af listen og tryk på Reset browser settings (Nulstil browser indstillinger).

Bemærk:

Hvis du finder en extension (udvidelse), som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med antimalware programmer såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstalleringsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Web.mappingdo.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mappingdo, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juni 11, 2014 06:46, juni 11, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *