MarketCompare - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

MarketCompare beskrives som et nyttigt og gratis værktøj, der vil forbedre din websøgning, men det er kun endnu en ondsindet applikation, som vil vise diverse annoncer i dine netbrowsere. Det er ikke særligt svært at afgøre om din computer er inficeret med MarketCompare eller ej, for annoncerne, der vises af dette adwareprogram, er som regel markeret med et slogan, f. eks ”Ads by MarketCompare” eller ”Brought to you by MarketCompare”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine netbrowsere, er din computer helt afgjort inficeret og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Den nemmeste måde at fjerne adware ligesom dette er ved at downloade en pålidelig anti-malware applikation, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få sekunder. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er det værd at have det installeret. Du kan også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du foretrækker at udføre denne fjernelsesproces manuelt, så har vi noget til dig. Denne proces kan være kompliceret, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin MarketCompare manuel fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne denne infektion fra din computer på egen hånd. Men selvom du fjerner MarketCompare manuelt, rådes du stadig til at scanne din computer automatisk med et pålideligt anti-malware program bagefter, fordi adwareprogrammet kan infiltrere andre infektioner i din computer, hvilke det ligeledes er nødvendigt at fjerne.

Hvis du skulle støde på problemer i løbet af fjernelsesprocessen, er du velkommen til at stille os spørgsmål i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Hvis du gerne vil vide mere om de specifikke funktioner ved MarketCompare, skal du blot læse videre.

Om MarketCompare adware

Selvom programmet beskrives som en brugbar applikation, som vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at forsyne dig med forskellige kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Problemet er, at alle de tilbud, der vises af MarketCompare, fremkommer i forstyrrende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

De dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle særlige varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for annoncerne er for det meste falske, de prøver kun på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Hvis du klikker på en annonce, der vises af MarketCompare, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører forskellige cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Det skyldes, at MarketCompare fungerer som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og lede trafik hen til dem. Så hvis MarketCompare fortsat er installeret på din computer, kan diverse cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag.

Således distribueres MarketCompare adware

MarketCompare er bundtet med andet gratis software, som kan downloades fra internettet. Så hvis du f. eks downloader og installerer en gratis applikation fra en upålidelig webside, kan MarketCompare blive installeret ved siden af uden at du overhovedet er klar over det. Det er grunden til, at du er nødt til at være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, så skal du ikke godkende fuldførelsen af den installation, da det muligvis kan være MarketCompare eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til MarketCompare

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MarketCompare, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af MarketCompare Ads

Sådan fjernes MarketCompare ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom MarketCompare installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til MarketCompare
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af MarketCompare fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med MarketCompare samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MarketCompare, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse MarketCompare fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner MarketCompare. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af MarketCompare eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MarketCompare, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse MarketCompare fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med MarketCompare samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MarketCompare, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man MarketCompare fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse MarketCompare fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på MarketCompare. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MarketCompare, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel MarketCompare fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
maj 29, 2015 08:57, maj 29, 2015 08:57
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *