Marlboro Ransomware - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Ransomware
 

Marlboro Ransomware er endnu en ransomware-infektion, der kan låse filer på den inficerede computer. Det er en farlig trussel mod it-sikkerheden, og du bør gøre noget ved situationen.

Hvis dette ransomwareprogram arbejder i dit system, skal du først og fremmet fjerne selve virussen. Det kan nemt gøres med en lille smule hjælp fra en pålidelig anti-malwareapplikation, såsom SpyHunter eller Reimage. Du skal blot downloade en af disse applikationer, installere den og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det skulle automatisk kunne finde og fjerne Marlboro Ransomware, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Men hvis du ikke har lyst til at downloade et ekstra anti-malwareprogram, kan du også udføre denne fjernelse manuelt – rul ned til slutningen af denne artikel og kig nærmere på vores trin-for-trin Marlboro Ransomware manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne kompliceret virusfjernelsesproces. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Marlboro Ransomware selv.

Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om de specifikke træk ved Marlboro Ransomware. Og hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om Marlboro Ransomware

Dette ransomware ligner andre ransomware-infektioner, dog er det en lille smule anderledes. Når Marlboro Ransomware først er inde i systemet, vil det scanne alle gemte filer på din harddisk. Det finder filer, som kan krypteres og krypterer dem. Kort sagt er alle personlige filer udsat – Marlboro Ransomware kan kryptere .docx, .gif, .xlsm, .zip, .tif, .dif, .ibd, .java, .bmp, .mdb, .txt, .mp3, .ms11, .bak, .bat, .class, .paq, .asc, .stw, .pdf, .pem, .jpeg samt andre populære filtyper.

Når krypteringen er overstået, vil alle de krypterede filer have fået udvidelsen .oops. Og fra nu af vil du ikke kunne åbne dem – de er låst. Du skal være opmærksom på en fil kaldet _HELP_Recover_Files_.html på dit skrivebord. Det er de detaljerede oplysninger, der forklarer, hvordan du betaler løsesummen og får de låste filer tilbage. Hackerne kræver, at du betaler 0.2 BTC (ca. 170 dollars med nuværende valutakurs), hvis du gerne vil have fingrene i dekrypteringsprogrammet og få dine filer tilbage. Men det skal du ikke gøre – for hvis du betaler løsesummen, støtter du de it-kriminelle, og det tror vi bestemt ikke, at du har lyst til. Desuden er der ingen garanti for, at dine filer bliver låst op, efter at du har betalt. Du kan simpelthen ikke stole på dem. I øvrigt har it-sikkerhedseksperter udviklet et gyldigt dekrypteringsprogram til dette ransomware, og det kan gratis downloades her:

https://decrypter.emsisoft.com/marlboro.

Ransomware-infektioner smider som regel en masse forskellige filer på computeren, og de kan være skadelige eller medføre andre infektioner. Men det skulle Marlboro Ransomware ikke gøre, så du behøver ikke bekymre dig så meget om yderligere infektioner. Det anbefales dog stadig, at du scanner din computer med et anti-malwareprogram, efter at du har fjernet Marlboro Ransomware fra den, for hvis det har formået at snige sig ind i dit system, er der måske også andre virusser, der har gjort det samme.

Således distribueres Marlboro Ransomware og sådan undgår du det

Ligesom de fleste andre malwareprogrammer i dag, spredes Marlboro Ransomware via spam e-mails. Hvis du modtager en spam e-mail med et word-dokument vedhæftet til den, og du beslutter dig for at åbne det, vil Marlboro Ransomware trænge ind i computeren og begynde at kryptere filerne. Så den nemmeste og bedste løsning på dette problem er ikke at åbne e-mails, der falder ind i spam-kategorien.Automatiske fjernelsesværktøjer til Marlboro Ransomware

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Marlboro Ransomware, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

1. Hvordan fjernes Marlboro Ransomware ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, Marlboro Ransomware trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af Marlboro Ransomware

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med Marlboro Ransomware.


3. Gendan filer, der er påvirket af Marlboro Ransomware, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. Marlboro Ransomware prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

       
 

Om forfatteren

 
januar 31, 2017 08:17, januar 31, 2017 08:17
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *