MaxWebSearch - Hvordan Fjernes Det?

 

MaxWebSearch er en browser hijacker/kaprer, der erstatter din foretrukne søgeudbyder, startside og ny faneside med dens egen. De webadresser, du kan blive omdirigeret til, kan være nogle af dem, der hører til MaxWebSearch domænet (maxwebsearch.com), f. eks maxwebsearch.com, search.maxwebsearch.com, default.maxwebsearch.com, home.maxwebsearch.com, 1.maxwebsearch.com, start.maxwebsearch.com. Hvis du prøver at nulstille dine internet browserindstillinger og tilfører en anden søgemaskine, vil du ikke se nogen ændringer til slut. MaxWebSearch browser hijacker er programmeret til at beskytte de webadresser, den fremmer, mod at blive erstattet af noget som helst andet. Hvis der er mere end en browser installeret i din computer, vil uønskede omdirigeringer påvirke dem alle, inklusiv Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer.

Selvom søgemaskinen umiddelbart ligner enhver anden, tjener firmaet bag den penge på viste annoncer. Forskellen mellem den og Google, Yahoo eller lignende lovligt søgeværktøj er, at MaxWebSearch.com ikke gør noget andet, når den viser reklamerede sider sammen med de faktiske søgeresultater. Når en person foretager en søgning, vil der kun fremkomme en liste med links, og når han/hun klikker på det fremstående link, frembringer det penge til ejerne af MaxWebSearch.com. Desuden tager denne webside intet ansvar for tredje parters virke, hvilket betyder, at ved at klikke på et link, kan du nemt blive ført hen til en forvansket webside og få din computer inficeret med virus.

Dem, der er bekymret for deres privatliv, har endnu en grund til at fjerne denne browser hijacker. Værktøjslinjen, der er tilknyttet til den, bruger cookies og web-beacons, for at indsamle oplysninger om dine internet søgevaner. Disse data bruges til at vise målrettede annoncer.

Konstante omdirigeringer, faren for at blive inficeret med flere virusser, forbrydelse mod dit privatliv, uretfærdig fremvisning af annoncer er mere end nok grunde til at ville blive fri for MaxwebSearch.com. Desværre er det ikke så nemt, som man kan tro. Browser hijackere og adware er programmeret til at være modstandsdygtige over for fjernelse, da jo længere den forbliver på en inficeret computer, jo flere penge tjener den til ejerne af applikationen. Selv om en afinstallationsvejledning medfølger, virker den ikke ordentligt, og derfor fjernes omdirigeringerne ikke.

Du vil højst sandsynligt ikke finde MaxWebSearch.com mellem Tilføj og Fjern programmerne i Kontrolpanelet. Hvis du finder den dér, ønsker du sikkert at fjerne den manuelt. Derefter afinstallér alle ukendte browserudvidelser fra alle browserne, du har i din computer. Hvis du dog ønsker en nem og hurtig løsning på problemet, bør du bruge specielle antivirus værktøj, såsom Spyhunter. Disse er effektive til mange browser hijackere, og fjerner automatisk alle filerne, der er relateret til infektionen. Vi anbefaler at bruge dette værktøj af flere grunde: det kan være, at der er mere end én uønsket applikation installeret – Spyhunter vil opspore og fjerne dem alle; hvis nogle virusser har inficeret din computer og din nuværende systemsikkerhed er deaktiveret, vil dette værktøj ligeledes opspore dem. Bemærk venligst, at det ikke er alle antivirus programmer, der kan identificere og slette denne type trusler, så hvis du bruger noget som helst andet, så sørg for, at det er i stand til at finde MaxWebSearch og enhver fil, der er relateret til det.

Sådan fjernes MaxWebSearch virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern MaxWebSearch.com fra listen.

Sådan fjernes MaxWebSearch virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes MaxWebSearch virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes MaxWebSearch virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);

Automatiske fjernelsesværktøjer til MaxWebSearch

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MaxWebSearch, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

MaxWebSearch skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 22, 2014 13:43, juli 22, 2014 13:43
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *