.mico File Extension Ransomware - Hvordan Fjernes Det?

 

Hvis du har lagt mærke til, at nogle af dine filer på din harddisk ikke kan åbnes og at de har udvidelsen .mico file tilføjet, så betyder det, at din computer er inficeret med en virus, der kaldes .mico file extension ransomware.

.mico file extension ransomware er blot en ny version af det velkendte ransomware TeslaCrypt. Den ligner den originale TeslaCrypt virus, bortset fra nogle små ændringer, som gør .mico file extension ransomware til en endnu farligere infektion. I den nyeste opdatering af dette ransomware reparerede de it-kriminelle de småfejl, der gjorde it-sikkerhedseksperter i stand til at oprette dekrypteringsnøgler. Så efter den opdatering er det altså ikke længere muligt at låse dine krypterede filer op med software, der er udviklet af it-sikkerhedseksperter, og du kan således kun få dem tilbage ved hjælp af en systemgendannelse.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om .mico file extension ransomware og dets specifikke funktioner. Skule du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om .mico file extension ransomware

Når .mico file extension ransomware først er inde i dit computersystem, vil det køre en scanning i din harddisk og finde alle de filer, det kan kryptere. Det sigter efter alle de mest almindelige filudvidelser, såsom .doc, .mp3, .txt osv., så alle dine personlige filer kan i bund og grund blive krypteret. Derefter vil .mico file extension ransomware kryptere filerne og vise en advarselsmeddelelse på din skærm, hvor du vil blive informeret om, at dine filer er blevet krypteret og at du er nødt til at betale løsesummen, for at du kan modtage dekrypteringsnøglen og låse filerne op. Men vi kan ikke råde dig til at betale løsesummen, for der er ingen garanti for, at du vil få dine filer tilbage, når du betaler penge til de it-kriminelle.

I denne situation skal du først og fremmest fjerne .mico file extension ransomware fra dit computersystem. Det kan gøres automatisk – du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program og scanne din computer med det. Vi foreslår, at du benytter Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes til opgaven. Begge disse programmer skulle kunne finde og fjerne .mico file extension ransomware fra din computer for altid.

Næste punkt er at få de tabte filer tilbage. Som sagt er det ikke muligt at gendanne dem med et eller andet software fra tredjeparter, så du kan kun gøre det ved at gendanne din computer til en tidligere dato, da dine filer ikke var krypterede. Men for at du kan gøre det, er du nødt til at have en gyldig kopi af din harddisk. Her følger en vejledning, der forklarer, hvordan du udfører en systemgendannelse: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restore.

Hvis du gerne vil undgå den slags infektioner fremover, foreslår vi, at du beskytter din computer med et pålideligt anti-malware og anti-virus software.Automatiske fjernelsesværktøjer til .mico file extension ransomware

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom .mico File Extension Ransomware, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

1. Hvordan fjernes .mico file extension ransomware ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, .mico file extension ransomware trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af .mico file extension ransomware

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med .mico file extension ransomware.


3. Gendan filer, der er påvirket af .mico file extension ransomware, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. .mico file extension ransomware prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuel .mico file extension ransomware fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
marts 1, 2016 11:34, marts 1, 2016 11:34
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *