Minesey.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Minesey.com virus er en browser hijacker, der sigter efter brugere, der godt kan li’ at spille minesweeper. Denne Minesey browserudvidelse er lavet af et firma kaldet Skylikes media Inc., og vi har ikke bemærket nogen af deres produkter før. Men vores analyse har dog afsløret, at hjemmesiden Minesey.com omdirigerer folk til et par browser hijackere, som vi allerede har omtalt: Str-search.com og Gl-search.com. I skrivende stund (april 2018) forventer man, at Minesey.com hijacker har inficeret browsere i computersystemer, som befinder sig i USA, Japan, Ungarn, Tyskland og Australien.

Minesey.com hijacker ændrer din ny fane, startside samt standardsøgeudbyder

Vi fandt Minesey plugin i Chrome webbutikken, og der blev reklameret for den med følgende beskrivelse: ” Men denne udvidelse kan du spille minesweeper direkte fra din nye fane! Og husk, at når du installerer dette spil, vil vi ændre dine indstillinger for ny fane, for at vi kan udstyre dig med dette fantastiske spil 😊” Udover at være en ny fane browser hijacker vil Minesey.com virus også ændre din standardsøgeudbyder (Hvad er søgekapring?). Men hijackeren kommer imidlertid ikke selv med søgeresultaterne, den udnytter platformen Search.yahoo.com.


Minesey.com virus

Vi har mistanke om, at de fleste af søgeresultaterne, som man modtager via søgemaskinen Minesey.com, nok er fyldt med sponsorerede links. For at firmaet Skylikes Media kan understøtte dine produkter, har det nok forbindelse til forskellige tredjeparter. Og derfor kan Minesey værktøjslinjen umiddelbart finde på at reklamere for mange ukendte hjemmesider i søgeresultaterne. Endvidere tror vi, at computerbrugerne vil blive udsat for forskellige popup-annoncer.

Nogle af dem hævder, at din computer er i fare, mens andre gladeligt informerer dig om, at du har vundet en skøn præmie. Men du skal endelig ikke klikke på tilfældige popup-annoncer. Hvis du ser dem, skal du straks lukke vinduet (Online annonceindustri truet af sikkerhedsproblemer). Udviklerne af Minesey.com hijacker kommer selvfølgelig hverken med nogen garanti for, tilslutter sig eller tager ansvar for noget af materialet fra tredjepart. Hvis brugerens computer beskadiges som følge af det indhold, som hijackeren reklamerer for, vil Skylikes ikke være ansvarlig.

I Fortrolighedspolitikken for Minesey.com hijacker fandt vi yderligere information vedrørende overvågning:

” Vi indsamler ikke-personlig information, hvilket omfatter teknisk information, der automatisk bliver overført af brugerens enhed (som f. eks browsertype, brugerens enhed samt tekniske oplysninger vedrørende brugerens enhed, sprogvalg, tidsstempler, klik og besøgte sider, søgelogfiler, operativsystem, internetudbyder samt andre lignende oplysninger). Vi vil også analysere indhold på de besøgte hjemmesider, for at vi kan anbefale dig indhold i henhold til dine interesser”.

Endvidere stod der, at tjenesten hverken sælger, handler med eller låner personlige oplysninger til andre parter. Men der står dog, at de evt. deler ikke-personlige identificerbare oplysninger med tredjeparter, herunder detailhandlere, reklamenetværk, reklameselskaber, tjenesteudbydere, medier og andre interesserede parter. De forklarer, at de deler disse oplysninger med henblik på at hjælpe tredjeparter med at udvikle og levere annoncer.

Malwareparasitten Minesey.com: hvordan kaprer den browserne?

Du kan blive anbefalet at installere værktøjslinjen Minesey, når du søger på internettet. En uventet popup-annonce kan anbefale dig denne browserudvidelse, så du kan hygge dig med dette minesweeper-spil direkte fra din nye faneside. Men vi mener ikke, at det er en god ide at få fat i dette plugin. Browser hijackere kan udsætte dig for farligt indhold. Derfor fraråder vi altid computerbrugerne at bruge ukendte søgemaskiner og at installere mistænkelige browserudvidelser.

Nu, hvor vi har været inde på de primære funktioner i Minesey.com hijacker, går vi videre til at tale om dens fjernelse. Du skal først og fremmest fjerne Minesey plugin. Det er ganske nemt at gøre. Du skal blot åbne listen med aktive tilføjelser og finde den udvidelse, du leder efter. Og så fjerner du den. Men vi synes også, at du skal køre en scanning med Reimage eller Spyhunter. Hvis andre malwareinfektioner har kompromitteret din computer, kan disse anti-malwareprogrammer hjælpe dig med dem.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Minesey.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Minesey.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
juni 8, 2018 11:44, juni 8, 2018 11:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *