Mobsearches.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Mobsearches.com er et link til en webside, som fungerer som en søgeplatform. Mobsearches.com tilbyder genveje til fremstående websider, som i øjeblikket er mainstream: Facebook, Booking.com, Instagram, AliExpress og eBay. Sammen med denne funktion ser domænet automatisk på de besøgendes IP-adresse og frembringer en passende tid og dato. Men det er sandelig ikke en søgemaskine, som vi anbefaler, at man bruger til sine søgeforespørgsler. Brugerfladen for denne service skifter for de forskellige besøgende, idet der bliver vist nye baggrundsbilleder. Ifølge brugerne, der har bemærket denne platform som deres primære præference, kan de ikke erindre at have givet tilladelse til sådan en modifikation.

Fuld analyse af Mobsearches.com virus

Mobsearches.com er et produkt fra RAFO TECHNOLOGY (HK) LIMITED, og der skulle umiddelbart blive tilføjet en specifik værktøjslinje i brugernes browsere. Det er en skrivebordsapplikation-platform, som samarbejder med en bunke tredjepartsudgivere og laver om på indstillingerne i internetbrowserne. Følgende modifikationer er de mest mærkbare: startside, standardsøgemaskine og den side, der vises, når der åbnes en ny fane, vil alle lede hen til en upålidelig søgeplatform. Brugerne beskriver den slags konfigurationer som virkelig ubehagelige, for de kan ikke huske, at de er gået med til dem.

Brugen af denne skadelige søgemaskine og det indhold, den formår at vise, vil være helt på brugerens egen risiko og skøn. De besøgende står med hele ansvaret for alle skader, uønskede modifikationer, automatisk installerede applikationer eller tab, og kan ikke give udviklerne af Mobsearhces.com skylden for det. Selskabet, der har udviklet den, frasiger sig ethvert ansvar for indholdet samt tjenesterne, der er til rådighed via pågældende domæne. Selvom vildledende annoncer fører dig hen til domæner, der inficerer dit operativsystem med spyware, malware eller anden type virus, kan du ikke bebrejde søgemaskinen for det ulovlige indhold.

Den undersøgte søgeplatform antyder, at der ikke bliver indsamlet personligt identificerbar information. Men det ser ud til, at der er frit spil med andre oplysninger om brugerne. Netværket angiver, at det automatisk indsamler brugerens protokol (IP) adresse, browserbrugeragent, henvisningsside, dato/klokkeslæt, cookies og web-beacons. Browser hijackeren indrømmer klart, at den vil gemme brugerens præferencer. Denne overvågning af online aktivitet bliver taget i brug, for at de kan forbedre tredjeparts tilbud og vise reklameindhold, der er mere relevant for den specifikke brugers interesser.

Selvom du måske går ud fra, at det ikke gør nogen forskel, hvilken søgeplatform du bruger, så kan vi forsikre dig om, at du bør foretage dine søgeforespørgsler via et pålideligt domæne. Hvis præferencerne i dine browsere pludselig skifter til et ukendt domæne, skal du være opmærksom på, at en browser hijacker har igangsat modifikationerne i browsernes genveje eller endda har lagt markeringer i nøglerne i Windows Registreringsdatabase.

Hvad angår fjernelsen af Mobsearches.com virus, anbefaler vi, at du overvejer to mulige løsninger. Den første er mulig, hvis du har et anti-malwareprogram installeret i dit operativsystem. Du skal blot køre en fuld sikkerhedsscanning og finde ud af din enheds tilstand. Hvis der befinder sig en browser hijacker i systemet, er det muligt, at din operative mekanisme er under negativ indflydelse af flere malware-varianter. Reimage, Spyhunter og Plumbytes spilder ikke tiden, men kaster sig med det samme over relevante sikkerhedsproblemer.

Hvordan bliver browserne ramt af hijackere?

Brugerne kan blive inficeret med disse parasitter på mere end én måde. Hijackere kan f. eks blive overført via kampagner med skadelige e-mails. Derudover kan ukendte browserudvidelser eller forskellige typer gratis applikationer tilbyde deres egen søgemaskine. Man kan blive tilbudt den slags i løbet af installationsprocessen af et program. Hvis du ikke gennemgår denne proces ordentligt, vil du højst sandsynligt overse den indstilling. Derfor råder vi dig til, at du vælger en avanceret/brugerdefineret indstilling til opsætningsguiden. Du skal altid afvise, at der bliver indsat ekstra applikationer i dit operativsystem.Automatiske fjernelsesværktøjer til Mobsearches.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mobsearches.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Mobsearches.com virus

Sådan fjernes Mobsearches.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Mobsearches.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Mobsearches.com virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Only-search.com virus , Torcho.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Mobsearches.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Mobsearches.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mobsearches.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Mobsearches.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Mobsearches.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mobsearches.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Mobsearches.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Mobsearches.com virus fra listen.
Sådan fjernes Mobsearches.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Mobsearches.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mobsearches.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Mobsearches.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Mobsearches.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Mobsearches.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Mobsearches.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mobsearches.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Mobsearches.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 13, 2017 07:30, juli 13, 2017 07:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *