Movie Wizard - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Movie Wizard er endnu et ondsindet program, der er opført som adware, som følge af flere ondsindede handlinger, det udfører. Du bør ikke have det installeret på din computer, fordi det kan få uventede konsekvenser. Da det bliver installeret på brugernes computere uden at de selv er klar over det, vil man først opdage dette program, når det allerede er inde i systemet. Men så er det til gengæld heller ikke vanskeligt at bemærke, fordi alle annoncerne, der vises af Movie Wizard, er markeret med et slogan ”Ads by Movie Wizard” eller ”Brought to you by Movie Wizard”. Hvis du har bemærket dette i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen og løse problemet.

Du kan fjerne Movie Wizard enten manuelt eller automatisk. Vi anbefaler, at du gør det automatisk, fordi det er meget nemmere og mere effektivt. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen godt og grundigt. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover. Hvis du har nogen erfaring med at fjerne virusser, kan du også slette Movie Wizard manuelt. I slutningen af denne artikel kan du finde vores trin-for-trin Movie Wizard fjernelsesvejledning. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne det på ingen tid.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor. Og hvis du gerne vil vide mere om Movie Wizard, skal du blot læse videre.

Om Movie Wizard

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Når det er inde i systemet, vil det vise diverse annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Det kan ligeledes åbne en ny fane eller nyt vindue i din netbrowser. Annoncerne dukker helt tilfældigt op, hvilket er virkelig forstyrrende. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på dem, fordi du kan få alvorlige problemer.

Movie Wizard bliver betalt for at vise annoncer for brugerne. Det er ingen hemmelighed, at sponsorerne ofte viser sig at være forskellige cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere. Så hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Movie Wizard, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider. Som resultat kan din computer blive inficeret, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Med andre ord, hvis Movie Wizard er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag.

En anden uønsket egenskab ved Movie Wizard er indsamling af data. Når programmet er installeret, vil det indsamle diverse oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, og selv dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser derpå annoncerne i henhold til de indsamlede data, så de således virker endnu mere relevante og tiltrækkende på brugerne, og dermed stiger chancen for, at de vil klikke på dem. Og det er netop det væsentligste formål med Movie Wizard, da udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, brugerne foretager på dem.

Således distribueres Movie Wizard

Movie Wizard følger med andre gratis programmer, som kan downloades fra internettet. Dvs. når du downloader og installerer en freebie fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at Movie Wizard vil blive installeret ved siden af, uden nogen advarsel. Du kan dog undgå, at det sker, hvis du er yderst forsigtig under installationen af freebies. Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Hvis du har tid til det, så læs også alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af for dig. Disse råd skulle kunne hjælpe dig med at beskytte dit system mod uønsket software.Automatiske fjernelsesværktøjer til Movie Wizard

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Movie Wizard, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Movie Wizard

Sådan fjernes Movie Wizard ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Movie Wizard installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Movie Wizard
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Movie Wizard fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Movie Wizard samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Movie Wizard, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Movie Wizard fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Movie Wizard. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Movie Wizard eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Movie Wizard, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Movie Wizard fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Movie Wizard samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Movie Wizard, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Movie Wizard fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Movie Wizard fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Movie Wizard. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Movie Wizard, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 11, 2015 08:50, marts 11, 2015 08:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *