MusicCougar - Hvordan Fjernes Det?

 

MusicCougar kan forstyrre dig med annoncer i dine browsere, hvis din computer er inficeret med denne adware-virus. Men det skal du ikke bekymre dig alt for meget om, for MusicCougar er ikke særlig farlig. Men den kan stadig lede dig hen til nogle uønskede steder på internettet, så det er bedre, hvis du slipper af med den med det samme.

Virus som MusicCougar kan fjernes enten manuelt eller automatisk, så du skal bare vælge den af metoderne, du foretrækker. Hvis du imidlertid ikke har erfaring med at fjerne virusser, anbefaler vi, at du vælger den automatiske metode.

For at fjerne MusicCougar automatisk skal du have fat i et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Scan alle filer på din harddisk med et af disse programmer, og det skulle automatisk finde og fjerne virussen. Hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det også finde og fjerne dem. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du også prøve at fjerne MusicCougar manuelt. Denne proces kan dog være noget vanskelig, hvis du ikke har nogen erfaring på dette område, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin MusicCougar manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle være i stand til at fjerne MusicCougar selv.

Skulle du støde på problemer i løbet af fjernelsen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om MusicCougar og dets specifikke funktioner.

Om MusicCougar adware

MusicCougar kategoriseres som sagt som adware, hvilket vil sige, at når det først er inde i dit computersystem, vil det fylde alle dine browsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce vedhæftet.

MusicCougar er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk såsom Google og Facebook ads, benytter de adware som dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så hvis du beholder MusicCougar installeret på din computer, vil forskellige hackere og svindlere dagligt være i stand til at nå dig direkte i dine browsere, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved MusicCougar er dataindsamling. Efter installation vil programmet indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, din IP adresse og e-mailadresser. Annoncerne tilpasses derefter i henhold til disse oplysninger, så de bliver mere relevante og interessante i dine øjne, hvilket vil øge chancen for, at du klikker på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med MusicCougar virus, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres MusicCougar adware

MusicCougar distribueres som regel sammen med andre freewareprogrammer, der kan downloades fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player fra en upålidelig webside, er der risiko for, at MusicCougar vil blive downloadet ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og din computer skal altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware software.Automatiske fjernelsesværktøjer til MusicCougar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MusicCougar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af MusicCougar Ads

Sådan fjernes MusicCougar ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom MusicCougar installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til MusicCougar
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af MusicCougar fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med MusicCougar samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MusicCougar, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse MusicCougar fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner MusicCougar. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af MusicCougar eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MusicCougar, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse MusicCougar fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med MusicCougar samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MusicCougar, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man MusicCougar fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde MusicCougar være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse MusicCougar fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på MusicCougar. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MusicCougar, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel MusicCougar fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
marts 24, 2016 17:19, marts 24, 2016 17:19
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *