Myluckysurfing.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Er du godt træt af, at Myluckysurfing.com dukker op som din startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side? Så snart du starter din søgning, viser platformen Myluckysurfing.com sig øjeblikkeligt som din indledende hjemmeside. Men vi kan ikke anbefale dig at søge videre med dette domæne, for denne søgemaskine kategoriseres som malware. Browser hijackere går efter browsernes genveje, som bliver modificeret på sådan en måde, at der kan blive indsat et nyt destinationslink. Og det er derfor, at denne webside viser sig, hver gang du åbner Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, der som regel er de browsere, som den slags malware gerne sigter efter. Og det vil ikke være så nemt at ændre på de modifikationer, der sker uden dit samtykke.

Myluckysurfing.com virus i detaljer

Vi har allerede nævnt det mest bemærkelsesværdige ved Myluckysurfing.com virus – den udskifter startsiden, standardsøgeudbyderen og ny fane-siden. Fra samme øjeblik din computer bliver inficeret, bliver du opfordret til at benytte en søgeplatform, som styres af ukendte tredjeparter. Dette malware kan præsentere brugerne for downloadbare filer, plug-ins, applikationer, som der reklameres for i online bannerreklamer, popup-annoncer osv. Man kan også finde lignende indhold i søgeresultaterne, som kun delvist er kopieret fra Yahoo.

Myluckysurfing.com virus er identisk med nogle andre browser hijackere, som vi har skrevet om tidligere, og det betyder, at den tilhører en specifik gruppe af hijackere. Den særlige form for layout og stil på websiden er noget, som udviklerne af såkaldte rogue søgemaskiner ofte vælger at bruge, og det kan tyde på, at det nok er de samme hackere, der har designet dem. Nogle lignende eksempler er MyBeginning123.com, Ourluckysites.com virus, Luckystarting.com.

Vær opmærksom på de websider, der viser sig i dine browserpræferencer, for det er altafgørende, at du opdager en browser hijacker, inden den formår at udsætte dig for tvivlsomt materiale fra tredjepart. Du vil også blive omdirigeret til ukendte websider, og dermed blive tvunget til at besøge domæner, som du aldrig selv ville finde.

Det kommercielle, reklamemæssige materiale, som Myluckysurfing viser for brugerne, er ikke blevet kontrolleret på forhånd. Det betyder, at det meste af indholdet kan omfatte svindel eller endda computervirusser, som vil skabe endnu flere problemer, end browser hijackeren allerede har gjort. Din søgning vil uundgåeligt blive ringere. Endvidere kan Myluckysurfing.com virus på hemmelig vis installere andre komponenter i systemet, uden at have fået tilladelse til det. Og således kan endnu mere malware få adgang til dit computersystem og endda få mulighed for at overvåge din online aktivitet.

For at kunne blive i systemet, er Myluckysurfing.com virus i stand til at ændre browserindstillingerne, også efter at brugerne har gendannet dem. Så det vil altså ikke hjælpe noget, hvis du indsætter nye domæner i præferencerne. Browser hijackeren forklarer i sin Fortrolighedspolitik, at den lejlighedsvis indsamler brugernes personlige oplysninger. Det er oplysninger, som kan identificere dig personligt, såsom dit navn, køn, placering osv. Men det er endnu mere bekymrende, at denne søgemaskine ikke vil være diskret, når det drejer sig om disse fortrolige oplysninger. Ifølge udtalelser fra repræsentanter for Myluckysurfing, så ser det ud til, at disse data kan blive solgt til tredjepart.

Vi går ud fra, at du nu er overbevist om, at du bør fjerne Myluckysurfing.com virus for altid. Og vi synes, at det er en rigtig god beslutning, så derfor forsyner vi dig med to metoder, hvormed du kan fjerne programmet. Spyhunter, Malwarebytes og Hitman vil tage sig af dit computersystem og automatisk fjerne alle malwareprogrammer. Og ellers kan du på egen hånd fjerne det ved hjælp af en manuel fjernelse, som beskrives i slutningen af denne artikel.

Hvordan starter Myluckysurfing.com virus?

Hvis computersystemet bliver inficeret med en browser hijacker, skyldes det primært, at man ikke har været forsigtig nok. Nu til dags er det utroligt vigtigt, at man ikke downloader materiale fra ukendte kilder, og at man er yderst opmærksom på installationsprocessen, så der ikke automatisk bliver indsat noget skadeligt materiale på enheden. Hvis du gerne vil installere programmer på en sikker måde, så råder vi dig til at vælge en avanceret/brugerdefineret installationsopsætning, og du skal altid sikre dig, at de vilkår, som programmet gerne vil have dig til at godkende, ikke er urimelige. Hvis de er, skal du annullere installationsprocessen og fjerne alle spor af installationsfilen.Automatiske fjernelsesværktøjer til Myluckysurfing.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Myluckysurfing.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Myluckysurfing.com virus

Sådan fjernes Myluckysurfing.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Myluckysurfing.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Myluckysurfing.com virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Only-search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Myluckysurfing.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Myluckysurfing.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Myluckysurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Myluckysurfing.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Myluckysurfing.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Myluckysurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Myluckysurfing.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Myluckysurfing.com virus fra listen.
Sådan fjernes Myluckysurfing.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Myluckysurfing.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Myluckysurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Myluckysurfing.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Myluckysurfing.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Myluckysurfing.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Myluckysurfing.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Myluckysurfing.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Myluckysurfing.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 15, 2017 07:19, maj 15, 2017 07:19
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *