Mysongza.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Trods Mysongza.com bliver præsenteret som den mest effektive media søgemaskine på internettet, taler funktionerne højere end ord. Ifølge sikkerhedseksperter er det kun tomme ord, og denne platform ikke er så behagelig, som beskrivelsen lyder. I løbet af vores besøg på websiden opdagede vi en væsentlig fejl: ’Find’ -knappen fungerer ikke. Den skulle frembringe søgeresultater, og uden den er Mysongza.com fuldstændig forkastelig. Det er et produkt fra Entertainment Media LCC og selskabet forklarer, at denne søgemaskine vil producere resultater fra top medienetværk. Hvis maskinen ikke kan finde passende links, vil den komme med anbefalinger. Men det beskriver ikke just vores oplevelse. Endvidere klager internetbrugere over, at Mysongza.com virus har lavet rod i deres browserpræferencer.

Andre mærkelige ting ved Mysongza.com virus

Hvis du bliver omdirigeret til Mysongza.com hjemmesiden, uden at du har lyst til at besøge den, kan det være, at du er truet af en it-virus. Disse parasitter giver ikke op, før deres produkter er inde i browserne. Hvorfor? Hvordan ville du ellers kunne øge trafikken til en hjemmeside, som ingen frivilligt har lyst til at besøge? Mysongza.com er ikke en populær facilitet. Kigger man på titlen, kunne forledes til at tro, at den hjælper brugerne med at finde/downloade lyd-materiale. Vi fandt dog ikke noget, der svarer til det. Faktisk fandt vi slet ikke noget, der ville kunne lokke folk til at bruge den.

Mysongza.com virus vil ikke hjælpe dig med at finde millioner af søgeresultater til enhver enhed. I henhold til hvad webstedet hævder, kan den formodentlig bruges i alle former for operativsystemer, men vi tror, at den hovedsageligt sigter efter Windows OS. Man forventer, at browsere, såsom Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome og andre almindeligt anvendte applikationer, vil være de primære mål. Denne parasit blev første gang opdaget i marts 2017, så det er en ret ny browser hijacker – den har nok ikke inficeret ret mange internetbrugere.

Mysongza.com virus opfører sig som en affilieret til mange produkter over hele internettet, og som en dynamisk søgemaskine. Den lover, at enhver søgeforespørgsel vil ende med et vellykket søgeresultat. Den er ikke selv vært for filer, film, bøger eller andet materiale. Alt vises af tredjeparterne. Men den anvender ikke censur på materialet, hvilket betyder, at alt materiale bliver vist i sin originale form. Ifølge Mysongza.com kan brugerne kontakte udviklerne pr. e-mail. Udviklerne fortæller, at hvis brugerne støder på tvivlsomt materiale, skal de melde det. Men vi har meget lidt tiltro til, at folkene bag Mysongza.com rent faktisk vil reagere på det. Derudover kan Mysongza.com stadig vise kommercielt materiale, selvom den ikke frembringer søgeresultater.

At sætte ordentlig pris på sin sikkerhed og sine private oplysninger betyder, at man skal passe på sit computersystem, når malware-parasitter invaderer det. Mysongza.com virus minder ikke just om en facilitet, der kan betjene millioner af computerbrugere. Eftersom den har meget lidt at tilbyde, er folk nok ivrige efter at fjerne den fra deres enhed.

Sådan invaderer en browser hijacker som Mysongza.com virus dit privatliv

Mysongza.com virus kan følge med forskellige gratis applikationer, som man kan finde på fildelingsdomæner. Hvis du bekymrer dig om sikkerheden på din enhed, skal du ikke downloade og installere software uden omtanke. Peer-to-peer-deling medfører tit og ofte infektioner med trojanske heste eller andre væmmelige malware-eksemplarer. Mysongza.com browser hijacker kan være bundtet med værktøjslinjer, som tilbyder en hurtig søgning på sange. Men den kan imidlertid også følge med enhver anden applikation. Hvis du gerne vil sikre, at din enhed forbliver beskyttet, anbefaler vi, at du installerer godkendte applikationer fra deres officielle distributører.

Spyhunter eller Reimage vil ikke blive overmandet i kampen mod malware. Disse programmer er udviklet til at finde og fjerne sikkerhedstrusler, som kan have slået sig ned i enheden. Det er en enkel løsning, som ikke tager for meget af din tid. Du kan på den anden side også følge vejledningen forneden, hvis du gerne vil fjerne Mysongza.com virus uden brug af et værktøj.Automatiske fjernelsesværktøjer til Mysongza.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mysongza.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manual fjernelse af Mysongza.com virus

Sådan fjernes Mysongza.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Mysongza.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Mysongza.com virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus , Aartemis.com virus , Royal-Search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Mysongza.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Mysongza.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysongza.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Mysongza.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Mysongza.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysongza.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Mysongza.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Mysongza.com virus fra listen.
Sådan fjernes Mysongza.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Mysongza.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysongza.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Mysongza.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Mysongza.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Mysongza.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Mysongza.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mysongza.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Mysongza.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 4, 2017 07:25, april 4, 2017 07:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *